Hirdetés 

Ez a kakas minden nap „kirohan” az útra. Ha megtudod, miért, alig hiszed majd el – videóval

Ha háziállatokról beszélünk, akkor biztosan mindenki kutyára vagy macskára gondol. Pedig nem csak ők tudnak különleges helyet elfoglalni az ember szívében. És a hála sem marad el.

Ahogy ennél a texasi kakasnál sem, aki igen szoros kapcsolatot alakított ki gazdájával, egy kislánnyal. Szívmelengető történet.

Holley Burns a 13 éves Savannah édesanyja, aki elmondta a történetet a The Dodo-nak.

Frog a kakas néhány évvel ezelőtt került a Burns családhoz a tanyára. Megérkezése után elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a kislány és a kakas között különleges kapcsolat alakult ki.

„Ez a kakas nem ment, hanem mindig ugrált. Ezért is neveztük őt el Frog-nak (béka)”.

Frog hamar kiválasztotta legjobb barátját.


Mikor Savannah még kicsi volt, mindenhová vitte magával a kakast és közben tette a dolgát.

„Vitte magával a fürdőszobába is, mikor teregetett. Mikor elmosta az edényeket, letette a kakast maga mellé ő pedig türelmesen nézte, mit csinál a lány. – mesélte Holley a The Dodo-nak.

Frog mindig a lány közelében van, akkor is, ha Savannah csak pihen vagy éppen tv-néz.

Frog minden nap várja azt a pillanatot, amikor Savannah végre hazajön az iskolából. A kislányt az iskolabusz hozza haza, a kakas pedig szalad, hogy minél előbb láthassa barátját.

– Az is előfordul, hogy ha Savannah és testvére nem száll időben le a buszról, akkor a kakas felugrik a buszra. A mi buszsofőrünk igazán figyelmes, pontosan tudja, hogy figyelnie kell Frog-ra. Mindig megnézi, hogy a kakas elment-e már és csak akkor indítja a buszt – mondta Holley a The Dodo-nak.

A lenti filmben láthatod, hogyan üdvözli Frog a kislányt, mikor ő leszáll a buszról.

forrás:blikkruzs.blikk.hu

indexkép:Getty Images


Hirdetés 

%d bloggers like this: