Hirdetés 

A Tv2 legújabb szuperprodukciójának döntőjében Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan állhattak a dobogó legfelső fokára. A neves modell pedig meghatottan üzent a nézőknek a közösségi oldalán. 

Ez most tényleg megtörtént?! El sem hiszem, és remélem, tényleg nem csak álmodom, hogy megnyertük a Dancing With The Starst! Ez egy olyan nap volt az életemben, ami felülírt bármilyen versenyzésem napját, mert ez az este sokkal többről szólt számomra, mint hogy ki táncol a legszebben.

Ennyi csodálatos érzelmet megélni pár óra alatt ritkán adatik meg az életben, és én mérhetetlenül hálás vagyok.

A sorsnak, hogy itt lehettem, a TV2 összes munkatársának, aki ezen az óriási produkción dolgozott, a szerkesztőségnek, és az egész stábnak, a beauty teamnek, a családomnak és a barátaimnak a támogatásért, a profi tàncosoknak, és az ismert embereknek a bizalmukba fogadásáért, Bercinek, aki nélkül ez sosem sikerülhetett volna és nem utolsó sorban nektek! Elmondani sem tudom, milyen érzés volt megélni ezalatt a pár hét alatt, hogy ennyi szeretetet kaptunk Tőletek! Arról pedig ne is beszéljünk, hogy te jóságos ég, mennyi szavazatot küldtetek ránk! Nagyon-nagyon köszönjük nektek, ez a díj a mi közös díjunk, hiszen ezt együtt csináltuk meg!

– írta az Instagramon.

indexkép: TV2

/p>