Hirdetés 

György herceg nem értett egy pajkosabb felnőttviccet.

Szinte nincs olyan szülő, aki ne kapott volna még kellemetlen kérdést a gyermekétől. Ezek a pillanatok teljesen természetesek, hiszen a kicsik kíváncsiságuknál fogva mindenről tudni akarnak.

Persze vannak olyan témakörök, amikhez még kicsit érniük kell, ám ha ezekkel kapcsolatban kérdeznek be a lurkók, tudnak kellemetlen pillanatokat okozni a szülőknek, a legutóbb Vilmos herceg is így járt György herceggel.

György herceg így hozta kínos helyzetbe az apját

Cambridge hercege és családja péntek este a London Palladium Színházba voltak hivatalosak, ugyanis őket is meghívták a Pantoland at the Palladium nevű előadásra. Bár a darabot úgy írták meg, hogy a kiskorúak is élvezhessék, ám voltak benne olyan poénok, amiket csak az idősebbek értettek meg.


GettyImages-1230070805 (1)

Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A hétéves trónörökös a darab nézése közben nem értette, hogy egy jelenetnél miért nevetnek a felnőttek, így megkérdezte az apját, amivel okozott neki kellemetlen pillanatokat.

– Vilmos bejött hozzánk a backstage-be, ahol mindnyájunkat megnevettetett. Elmesélte, hogy a legidősebb fia ártatlanul érdeklődött afelől, hogy miért nevet mindenki Julian Clary egyik pajkosabb viccén – fogalmazta Nigel Havers, a darab egyik szereplője a The Daily Mailnek írt esszéjében.

GettyImages-1230070381

Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

– Azt mondta nekünk, hogy eltarthat egy darabig, mire kimagyarázza magát ebből a helyzetből – tette hozzá a színész.

Hogy pontosan melyik poént nem értette György, arról nem esett szó. Ez a jelenség persze nem új keletű dolog, felnőttvicceket az elmúlt évtizedekben számtalan rajzfilmben rejtettek el a készítők, erre kiváló példa a Shrek vagy a Spongyabob Kockanadrág.

forrás: femina.hu

indexkép: Getty Images

/p>