Hirdetés 

Az idei balhék után saját dallal és akciófilmbe illő videóklippel jelentkezett Curtis, azaz Széki Attila. A botrányhős rappere Fáradt lélek című dalának klipjét nálunk is megnézhetik

Az idei fellépések elmaradásával Curtisnek volt ideje a dalszerzésre. Fél év hallgatás után most saját dallal jelentkezett. Őszintén írta ki magából az elmúlt időszak történéseit, így születtet meg a „Fáradt lélek” című saját dala. A rapper a Blikknek elmondta, a szerzeményt részben az elmúlt hónapok eseményei inspirálták, a szöveg pedig a lelke legmélyéről jött, mellyel egy személyes üzenetet is szeretne átadni a rajongóinak:

„Ez az év nem volt túl hálás hozzánk, sok mindenen kellett átmennünk, de ennek ellenére nem veszítettük el a hitünket. Hinnünk kell abban, hogy a holnap új irányt vehet és bízni, hogy szilárd talajt ér a lábunk. Viharban születtem és ott is fogok távozni!” – mondta a bulvárlapunknak.

A rapper a korábbi interjúiban már többször lenyilatkozta, hogy előadói mivolta és valódi énje között hatalmas a különbség, most azonban mégis úgy tűnik, hogy legféltettebb gondolatai összemosódtak a színpadi tehetségével, ebből született meg ez a különleges dal, amiben mind a valós, mind a színpadi énjét láthatjuk. A közel 4 perces videó igazi mestermű, Curtis pedig úgy tűnik, a színészkedéshez is ért.

forrás: indirekt.hu

indexkép: 24.hu

/p>