Hirdetés 

Megalázó helyzetbe került Aföldi Róbert Jászai Mari-díjas színész, rendező ma reggel egy pékségben.

Alföldi Facebook-posztjában mesélte el a sztorit, e szerint minden azzal kezdődött, hogy 5350 forintot akart egy húszezressel kifizetni, de nem volt nála 350 forintnyi apró. Miután a pénztáros másodjára is ezt firtatta, Alföldi azt felelte, hogy “mondta már”, hogy nincs aprója.


Alföldi Róbertet egy pékségben inzultálták (Fotó: MTI)

Erre némileg pikírt hangon, kikéri magának, hogy így válaszolok. Mondom neki, de hát fél perc alatt kétszer kérdezte, hogy nincs-e apróm… és itt elvesztettük a reggelt.

Jön a már hányan fizettek 20ezressel, én mondom, nekem ehhez semmi közöm, nyitás után egy órával illene váltópénznek lenni, és nem egy kiflit vettem 200 ért. A pénztáros hölgy arcokat vág, látványosan mutogatja az üres pénztárgépet, én is már jó feszkós, felajánlja, hogy akkor kimegy és felváltja valahol, én mondom, hogy na ezt nem, hogy az egész sor ott várjon rá

– sorolja Alföldi.

Az indulatok akkor csaptak legmagasabbra, amikor a művész meghallotta, hogy a sorban egy középkörű úr morogni kezdett. Mint Alföldi fogalmaz:

Érezhetően nem kedveli tevékenységemet, erre eljutunk oda, hogy mondom, ok, akkor nem kérek semmit, indulnék, amikor a középkorú úr beszól, hogy

“Na menjél ki innen, gyorsan!”

Alföldi kikérte magának a hangnemet, a tegezést, és azt, hogy a fickó beleavatkozott a konfliktusba. A morgós vevő később is megjegyzéseket tett – állítja Alföldi Róbert.

A pékség illetékese később felhívta, bocsánatot kért, ezzel a művész lezártnak tekinti az ügyet.

 

forrás: propeller.hu

indexkép: 24.hu

/p>