Hirdetés 

Érzelmileg különleges mérkőzésre készül Csizmadia Csaba (35), a labdarúgó-NB I-ben szereplő Budafok vezetőedzője. A tréner játékosként a 2010–11-es évadban erősítette a Ferencvárost, amelynek otthonában a budafokiak holnap  lépnek pályára az élvonalban.

A szakember szép emlékeket őriz a Fradinál eltöltött időszakról, abban a kiírásban a gárda a harmadik helyen végzett a bajnokságban, így kiharcolta a szereplést a nemzetközi porondon, az Európa-liga selejtezőjében szerepelhetett.

– Nagy megtiszteltetés volt a Ferencvárosban játszani. Minden egyes perc, amit a klubban tölthettem, élmény volt – fogalmazott Csizmadia. – Érzelmileg biztosan megérint a mérkőzés. Edzőként most egy másik egyesületért dolgozom, a Budafokra figyelek. Nem feltartott kézzel megyünk a Groupama Arénába, de nagy melóra lesz szükség, a maximumra kell törekednünk, hogy sikeresek legyünk.


Csizmadia a Fradiban sikereket élt meg. Most edzőként tér vissza az Üllői útra. (Fotó: NSO)

A címvédő és listavezető Fradi 60 bajnoki óta nem talált legyőzőre hazai pályán, hatalmas meglepetés lenne, ha a sorozatot az újonc, a bentmaradást célul kitűző Budafok megszakítaná.

Szeretnénk bizonyítani, hogy bent tudunk maradni az NB I-ben. Mindig a munkában és a szervezettségben hittem, van egy elképzelésem, és ezt próbálom átadni a csapatomnak!

– jelentette ki Csizmadia.

forrás, indexkép: Blikk

/p>