Hirdetés 

Durván kiakadt kommentelőire az Ázsia Expressz második évadának győztese, Horváth Gréta.

Gréta egy hangulatos karácsonyi fotót osztott meg az Instagram-oldalán, ám a kép nem mindenkinek nyerte el a tetszését, többen is kritizálták azt.

Az influenszer ezt hamar megelégelte, mivel egyáltalán nem tolerálja az oldalán az ilyen megnyilvánulásokat. Egy Instagram-sztoriban fakadt ki a rosszakarók miatt – szúrta ki a Bors.

„Idén nem lesz komment lehetőség! Unom, hogy vadidegen embereknek magyarázkodni kell. Köszönöm. Foglalkozz magaddal! Azért van a fa feldíszítve, mert így akartam. Én házam. Én fám. Én sem kommentelek vadidegen emberek képei alá, hogy miért ilyen színű a terítő, nem illik oda az a sál… miért ilyen ronda a díszítés, miért van elcseszve a hajad?” – kezdte a videóban, majd azzal folytatta, hogy a rosszindulatú kommentelők vagy nézzenek magukba, vagy húzzanak a p*csába.

„Úgy élem az életem, hogy jót teszek, kedves vagyok és alázatos, inkább adok, mint kérek! Picit nézz magadba, vagy húzz a p*csába. Áldott ünnepeket kívánok!” – zárta le a témát, ám végül annyit még hozzátett, hogy a suttyó embereknek jó étvágyat kíván a szálkás halászléhez.

Gréta ezzel le is zárta a történetet, az oldalán pedig kikapcsolta a fotókhoz való hozzászólás lehetőségét. Legutóbbi bejelentkezésében azt mondta, meglepődve konstatálta, mennyien egyetértettek a korábban elhangzott soraival, úgy érzi, év végére mindenki kicsit elvadult, negatív lett.

„A jövő évre való jókívánságom mindenkinek az, hogy kicsit foglakozz magaddal, tedd rendbe a lelked, írjál naplót, nézd vissza azt, és inkább foglalkozz a jellemfejlődéseddel, mintsem másokkal” – fejezte be.

forrás: Blikk

indexkép: Promotions.hu

/p>