Hirdetés 

Rózsás Viktória neve hallatán jó ideig sokaknak a táncdal ikon, Poór Péter jutott eszébe, akivel jópár éve közösen járnak fellépni, dalaikkal hatalmas sikerrel járják az ország színpadjait. A televízióban is ritkán fordult elő, hogy ne együtt lássuk őket. 

Napjainkban azonban Viktória már komolyabban építi szólókarrierjét, a 2020-as évet a megújulásnak szánta, azonban a koronavírus járvány közbeszólt. – Ahogyan a világban mindenkit, engem is érzékenyen érintett a vírushelyzet. Rengeteg változással, kihívással kellett és kell szembenézni. Ilyenkor döbben rá az ember, hogy minden ami annyira természetes, egyik pillanatról a másikra megváltozhat, eltűnhet, és átveszi a helyét a feszültség és a bizonytalanságmondta az énekesnő, aki évente legalább 150 fellépést szokott megcsinálni, de az idei év nála is negatív rekordott döntött.  – Minden fellépésünket lemondták, ezzel pedig elindult a lavina. Valahogy semmi nem akart sikerülni úgy, ahogy szokott az életem más területein sem – folytatta Viktória, aki ennek ellenére sem látta borúsan a jövőt, elkezdte a saját új dalait csinálni. – A pandémia idején munkába temetkeztem, elkészültek az első dalaim, amelyekkel nagyon önazonos vagyok, bízom benne, hogy jövőre már nem csak televízióban, hanem élőben is hallhatja tőlem a közönségem. Természetesen az igazi az lenne, ha 2021-ben megjelenne az első szóló lemezem. Ez nagy álmom, remélem semmi nem fogja ezt keresztbe húzni


Az énekesnő a pandémia idején is dolgozik (Fotó: Rózsás Viktória archívum)
TÖBB IDŐ JUTOTT  A CSALÁDRA

Már tavasszal elhatároztam, hogy nem engedem, hogy ez az év a semmittevéssel, szomorúsággal teljen el, így előtérbe helyeztem azokat a dolgokat, amikre egyébként semmi, vagy minimális időm jutna normál esetben.

Sokkal több időt tudtam a családommal és a párommal is eltölteni, emellett van egy három éves kiskutyám is Csokesz, aki szintén nagyon boldog volt, hogy “anya” nem megy annyit dolgozóba. Imád játszani, így bepótoltuk az elmúlt évek elmaradt játékait. 

KARÁCSONY BEJGLI NÉLKÜL?

Viktória vallja, hogy igazán jól csinálni csak akkor lehet valamit, ha teljes emberként teszi a dolgát és minden kevésbé fontos dolgot elenged az életéből. Ilyen volt például a saját készítésű karácsonyi bejgli.

Borzasztó tény, de igaz, hogy ámbár remekül sütök és főzök, valahogy  a kedvenc ünnepem kultikus süteményét még egyszer sem  volt időm megsütni. Idén ezt is bepótoltam, természetesen megvolt a próbasütés is, ami annyira jól sikerült, hogy egy nap alatt minden elfogyott, pedig ipari mennyiséget készítettem – mesélte nevetve az énekesnő, aki ezután élesben is megelepi a családot nem csak a bejglivel, hanem más finomságokkal is. – Közkívánatra a bejglisütés az én feladatom lett, de elkészítettem már a mézeskalácsokat is. Imádtam a készülődés minden pillanatát, igaz, hogy furcsa év végére értünk, de hiszem, hogy mindenben meg kell találni a pozitívumot. Az előkészületek minden apró momentumában  részt vettem, igyekeztem és igyekszem az ünnepek alatt is élvezni minden pillanatot, hiszen remélem, a következő években ismét a színpadon tölthetem az időm nagy részét.  Akármi is lesz a jövőben, a legfontosabb, hogy szeressük az életünket és éljük meg az értékes pillanatokat.

Megtanultam, hogy a depi nem változtat semmin, a pozitív gondolatok viszont csodákra képesek.

indexkép: Rózsás Viktória archív

/p>