Hirdetés 

Szép ünnep a karácsony, de lássuk be, vizuálisan mindig elég sok veszélyt hordozott magában – amióta az emberiség képes megörökíteni a fontos (és kevésbé fontos) pillanatokat. Kinek ne lennének rémesen ciki karácsonyi képei mélyen eltemetve?

Nekem vannak és tényleg próbálom őket elfelejteni, de az is lehet, hogy lassan elásom valamennyit. Annyit azért bevallok, hogy minden, de minden gyerekkori felvételen őrült nagy herpesz van a számon, és rettenetes a frizurám… Örök hála a sorsnak, hogy akkor nem volt még social media, ahová lelkes szüleim felrakhatták volna e képeket. Na de változnak az idők, most már itt van nekünk az okostelefon, meg az Insta, hogy azonnal ráküldhessük a minket ért impulzusokat, hogy aztán bárki szembesülhessen a nehezen feldolgozható karácsonyi képekkel is. Mutatok pár kedvencet – humorérzéket elő! Marossy Kriszta válogatása.

1.Ő egy egész kedves, házias jelenség, de mivel a hátsó felével egy töltőre van csatlakoztatva, gyanús, hogy nem hús-vér ember. Meg hát az outfit és a dekoráció sem jön be annyira.

https://www.instagram.com/p/CI7GhrvBJsD/

2. Az előbbi fiatal tehetség lehetséges jövőképe, aki kora ellenére szerencsére jól van, és tölteni sem szükséges. Maximum egy pohárral a képe mellé.

3. A decensen szexi sorozat számomra legkedvesebb darabja ez a hölgy a múltból, aki nem a biciklit, nem a konyhai hóbelevancot, hanem ezt a csábító fehérneműszettet érezte az az évi legszebb ajándéknak. Már csak azért is, mert ő nem önkioldózott, hanem minden valószínűség szerint az ajándékozó és szerelmes partner kapta lencsevégre a szenteste buja fényeinél:

4. Amikor tiszteletből Dosztojevszkij a polcon maradhat.

5. Figyeljetek már, ide a rendezői jobbra nem kéne pár művészeti album?

6. Oda tettem, ahova kérted, de egy kicsit igazítanom kellett rajta…

7. Hát gyerekek, már csak ez maradt az árusnál, de szerintem jópofa… Nnnna, ne sírjatok, gyorsan nézzétek az ajándékokat!

https://www.instagram.com/p/BrQJorUjOaw/?utm_source=ig_embed

8. Csillagom, már kész is vagyok a kinti dekorral, és a fa is feldíszítve! Ehetünk?

9. Befaragtam!

10. Na itt van szikszpekk, New York, trimmelt felsőtest és játékosan nyaralós, mégis ünnepi hangulat! Mi kellhet még?

forrás: wmn.hu

indexkép: Getty Images

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading