Hirdetés 

5 év után tálalt ki Jakupcsek Gabriella a kirúgásáról. Ezért kellett mennie 2015-ben a televíziótól

A népszerű televízióssal a parameter.sk készített interjút, természetesen arra is rákérdeztek, mi történt pontosan 2015-ben, amikor azonnal mennie kellett a televíziótól, ahogyan arra is, hogyan vészelte át az ezt követő időszakot.


Jakupcsek Gabriella (Fotó: Viasat 3 – Labancz Viktória)

– Csoportos létszámleépítés volt. Én egy külső produceri irodánál dolgoztam. A bérem magasabb volt, mint amennyinek kellett volna lennie, azt hiszem. Ennek ellenére többször javasoltam, hogy újítani kellene a műsoron. Rákerültem arra a bizonyos listára, volt, aki levehetett volna róla, volt, aki rajtahagyott volna. Valaki azonban ezt átügyeskedte – idézi Gabit az interjúból a Star magazin. – Majd amikor kiderült, hogy rajta vagyok a listán, kitört a botrány. Ekkor az a valaki eltűnt. Három óra múlva visszahívtak, hogy ez még sincs így, fáradjak vissza, mert az elbocsátásommal mások nem értenek egyet. Azonban már késő volt, akkorra már eldöntöttem, hogy soha többé nem megyek oda vissza.  folytatta Gabi, aki szerint ez az egész néhány ember hozzá nem értése miatt történhetett meg. Ahogy magyarázza, a szakmát emiatt nem ítéli el.

… Inkább megfogalmaztam magamban, hogy mit akarok csinálni. Az biztos volt, hogy nem akarok elmenni még egyszer ilyen közegbe dolgozni. Miután jobbnál jobb ajánlatok jöttek, nekem tulajdonképpen már jó dolgom volt…

forrás: Blikk Rúzs

indexkép: Hajas Orsolya – SZMO


Hirdetés 

%d bloggers like this: