Hirdetés 

Baukó Éva durván nekiment Tóth Gabinak: Aki “k*rvának” áll, ne csodálkozzék, ha megb*sszák!

Az egykori villalakó, Baukó Éva kicsit sem finomkodott, és kőkeményen beszólt Tóth Gabinak, amiért állítólag kirúgatott a munkahelyéről egy negatív kommentelőt.

Azt már megszokhattuk, hogy a Való Világ negyedik szériájából ismert Baukó Éva nem fél megosztani a közönséggel az őszinte, és sokszor botrányos véleményét. Pár hónapja például a raktárkoncertek miatt akadt ki, és Tóth Gabival is összeszólalkozott, most pedig úgy néz ki, hogy azóta sem javult a kapcsolatuk, hiszen kifejezetten neki üzent, miután kiderült, hogy az énekesnő kirúgatott egy negatív kommentelőt a munkahelyéről – bár Tóth Gabi azóta elárulta, hogy ez nem igaz, és csak kiforgatták a szavait.

(..)Tóth Gabi karácsony előtt kirúgatott egy kommentelőt az állásából tönkretéve egy család karácsonyát! Eszembe sem jutott soha, hogy felkeressek és felnyomjak egy negatív trollt a munkaadójánál! Tóth Gabi nem tudja eldönteni, hogy a NER-ben vagy a Kádár-rendszerben van-e. Tóth Gabinak üzenek: Aki “k@rvának” áll ne csodálkozzék, ha megb*sszák! (Gabikám, ha egy kommentelő ennyire felb*sz, akkor hagyd a közszereplést és maradj csendben, van felvétel a Tesco-ban!) …

– írta posztjában Baukó Éva, majd alatta kommentben ennél jóval személyesebb támadást is intézett Tóth Gabi ellen:

Szar hangja van… ha a tetoválásait lenyúznák és eladná az többet érne mint a hangja meg a zenéi.

Promotions.hu

indexkép: Velvet


Hirdetés 

%d bloggers like this: