Hirdetés 

Fotó: MTVA

Itt az igazság Pécsi Ildikó végrendeletéről

Nemrég derült ki, hogy Pécsi Ildikó nem csak egyetlen végrendeletet írt, hanem halála előtt egy másikat is.

Nemsokára kiderülhet, kik lesznek az örökösök? Biztosan lesznek, akik meglepődnek majd.

Dr. Magyar György, a néhai házaspár ügyvédje, jogásza és vagyonkezelője őrzi a színésznő első végrendeletét, éppúgy, mint a nyáron elhunyt Szűcs Lajos végakaratát is.

– A színésznő és júliusban elhunyt férje, Szűcs Lajos külön rendelkeztek, de részleteket nem árulhatok el erről, hiszen nem vagyok felhatalmazva. – mesélte a részleteket lapunknak az ügyvéd. Tavaly októberben megállt az ügy, akkor volt kitűzve a vagyonmegosztási per, ami az elvált felek, fiuk és volt menyük között zajlik, és ebben csak formálisan volt benne Ildikó, hiszen az ő nevén volt a Cseppkő utcai ingatlan. Azóta mindketten elhunytak és az a személy lép majd a helyükre az eljárásban, aki a hivatalos örökös lesz. A per csak akkor folytatódhat, ha lezárul a hagyatéki eljárás. Annyit elárulhatok, Ildikónak nem kellett volna végrendelkeznie, ha egyértelműen minden vagyonát kizárólag a fiának szánja. De ő mégis részletesen leírta, hogy kinek, mi jár. Az örökösök nevét egyelőre nem árulhatom el. Nem tudom hol tart most az ügy, én egyelőre nem kaptam megbízást a jogutódtól. Nem tudok róla, hogy ki lenne tűzve időpont a hagyatéki tárgyalásra, engem egyelőre senki nem keresett meg a családból. Ha valóban van egy másik végakarat, azt majd a közjegyző eldönti, hogy melyik végrendelet lesz érvényben.

Ő már tudja, ki örököl!

Valóban Ildikó szeretett volna egy másik végrendeletet írni – állítja L. Péterfi Csaba, a család közeli jó barátja. A színésznő ezt halála előtt el is készítette, így az későbbre datálódik, mint ami Magyar ügyvéd úrnál található. Azt nem tudom, hogy abban hogyan végrendelkezett, de a legutóbbit megosztotta velem, annak ismerem a tartalmát. Természetesen nem árulhatok el belőle semmit. A legutolsó változat fiánál, Csabánál volt, ami hivatalosan leadásra is került. Még nincs információm arról, hogy mikor lesz a hagyatéki eljárás.


Pécsi Ildikó 2020. december 5-én hunyt el. (Fotó: MTI)
Könyv is lesz

Pécsi Ildikó L. Péterfire bízta önéletrajzi könyvének befejezését, aki mindenről egyeztet a színésznő fiával, Szűcs Csabával. Úgy tudjuk ebben családi titkokat is leírt a színésznő. Életében azt mondta, majd ebben talán leírja, miért veszett össze fia első feleségével. Hogy így lett-e, az még nem derült ki. De az biztos, hogy régi nagy szerelmeiről is őszintén beszél.

Blikk Rúzs

indexkép: MTVA


Hirdetés 

%d bloggers like this: