Hirdetés 

Néha egyetlen kedves, őszinte gesztussal feldobhatjuk mások napját – mindez fantasztikus lehetőség – és egyben „hatalom” – a kezünkben, mellyel érdemes minél gyakrabban élnünk a szürke hétköznapok során.

Sokszor talán nem is vagyunk tudatában annak, hogy egy-egy bátorító, méltató szónak micsoda ereje van. Ám nagyon is tisztában van ezzel a fontos igazsággal az a futár, aki a Mirror cikke szerint egy házhoz rendelt kebabot szállított ki egy fiatal lánynak, majd a feladat teljesítése után könnyfakasztó üzenetet hagyott neki.


Minden egy adag kebabbal kezdődött (Fotó: Shutterstock)
Ártatlan viccelődés

Amikor megérkezett hozzá a futár, a fiatal lány azzal viccelődött, hogy el fog hízni a rengeteg házhoz rendelt kajától. A férfi látszólag nem reagált semmit az ifjú vendég szellemes beszólására, csak átadta a kebabot, megkapta a pénzt, majd távozott a helyszínről. A lány azonban hamarosan szívhez szóló üzenetet kapott a telefonjára.

„Szia! Kicsit aggódni kezdtem miattad, amiért azt gondolod, hogy felszedtél magadra. Szerintem egyáltalán nincs így, tök rendben vagy” – írta később a futár a kebabrajongó csajnak. A lány annyira elérzékenyült, amikor a kedves sorokat olvasta, hogy a Twitteren rögtön meg is osztotta az aranyos sztorit. Arra viszont nem számított, hogy a bejegyzése ekkora érdeklődést vált ki majd a netezőkből: hősnőnk néhány nap alatt félmillió lájkot gyűjtött a hétköznapi, ám megkapóan emberi történettel.

Femcafe

indexkép: Getty Images

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading