Hirdetés 

Súlyos sérülés az Exatlon Hungaryben! Mindenki sokkot kapott!

Gelencsér Tímea visszatért, a Bajnokok megpróbáltak talpra állni, az egyik Kihívó pedig összeomlott a pálya szélén.

Szabó Franciska hétfői kirohanásának és fejmosásának megvolt az eredménye. A Bajnokok a keddi játék előtti reggelen hosszasan átrágták magukat a taktikájukon, hogy min kellene változtatniuk, és hogy mivel félemlítsék meg a Kihívókat.

Az összetartásra nagyobb szükségük volt a Jutalom játék alatt, mint eddig bármikor; és ez meg is látszott az eredményükön. Bár ezúttal is a Kihívók győzedelmeskedtek, Szabó Franciska szerint bevált a piros csapat terve, és sikerült megfélemlíteniük a kékeket. Ez főként Buzás Dorottyán látszott meg, aki miután elvesztette a futamot a cselgáncsozó ellen, összeomlott a pálya szélén.

A nézők örülhettek, hiszen Gelencsér Tímea végre megérkezett Dominikára, és ezentúl minden adásban láthatjuk őt. Első dolga az volt, hogy bikinire vetkőzzön, és megmártózzon a térség egyik leghíresebb látványosságában, vagyis a Természetes medencében.

Szerdán egy igazán izgalmas versenynapot láthatunk majd, azonban történik egy olyan súlyos sérülés a pályán, hogy attól minden versenyző sokkot kapott. Hogy kit fog elvinni a mentő, azt egyelőre csak találgatni tudjuk, de az alábbi videóban látottak alapján valóban komoly sérülésről lehet szó.

Promotions.hu

indexkép: TV2


Hirdetés 

%d bloggers like this: