Hirdetés 

Tavaly november 18-án halt meg az Omega alapító billentyűse. Fia, Benkő Balázs azóta is mindennap gyászolja apját, Benkő Lászlót.

Tavaly novemberben halt meg Benkő László, a legendás Omega együttes alapító billentyűse, és természetesen nem telik el úgy nap, hogy fia, Benkő Balázs ne gondolna édesapjára. „Nem tudom, az embernek mennyi időre van szüksége, hogy egyáltalán elfogadja: elveszítette az édesapját. Vannak mosolygósabb pillanatok is az életemben, általában hullámszerűen tör rám a hiányérzet, ami szerintem teljesen természetes. Akkor jön újra és újra elő a lelki fájdalom, amikor azokkal a dolgokkal találkozom, amit még apuval együtt csináltunk, vagy ha meghallom a zenéit, vagy meglátom a hátrahagyott dolgait. Ilyenkor picit magam alá kerülök” – mondta az AcNewsnak Benkő Balázs.


(Fotó: MTI)

Benkő Balázs a lapnak azt is elmondta, hogy igyekszik elfoglalni magát, de nem könnyű nem az apjára gondolnia: „óriási szellemi örökség maradt utána, így van miből »töltekezni«, de a gyász, az elvesztés megemésztése egy lassú folyamat, lassú küzdelem.”

Origo

indexkép: MTI

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading