Hirdetés 

A Jobbik elnöke szerint Orbán Viktor kijelentése, miszerint Magyarország Európa élmezőnyében van, akkor igaz, ha a legalacsonyabb minimálbérről szól a verseny.

„Pont most mondta Orbán, hogy a magyar gazdaság már a járvány előtt is rekordokat döntött, és most is ott van Európa élmezőnyében” – írja Facebook-oldalán Jakab Péter és hozzáteszi, hogy „ha a legalacsonyabb minimálbérről szól a verseny, akkor igaza van”.

Szégyen, hogy a kormány 10 év kétharmad és rekordösszegű uniós pénz elköltése után ennyit tud felmutatni. Még nagyobb szégyen, hogy Európa második legalacsonyabb minimálbérét is agyonadóztatja a kormány, hogy legyen miből űrkutatást meg vadászati kiállítást finanszírozni. Esetleg kitömni azokat a vállalkozókat, akik aztán ingyen jachtoztatják a külügyminisztert, vagy reptetik luxusgéppel focimeccsre a miniszterelnököt.

– jelenti ki a Jobbik elnöke.

„Több mint egymillióan nyomorognak minimálbérből Magyarországon, miközben a nyomor vámszedői belőlük élnek nagyon jól. Paraziták a nemzet testén! Jólétet minden magyarnak!” – zárja sorait Jakab Péter.

Forrás: Facebook / Hírklikk
indexkép: 24.hu


Hirdetés