Hirdetés 

Százmilliókat kérnek a hátborzongató képekért a nagybeteg legendáról. Folyik a küzdelem, hogy a sokkoló fotók Schumacherről ne kerülhessenek nyilvánosságra. – írta a Ripost.

Évek óta fel-felbukkanó hírről számoltak be újra angol és olasz lapok. Egy elvetemült áruló olyan fotókat árul Michael Schumacherről, amiket a család svájci villájában készített az ott teljes titoktartás mellett ápolt legendáról. Az elkövető a személyzet korábbi tagja lehetett. Akik látták a képeket, állítják: ezek valósággal sokkoló fotók Schumacherről.


(Fotó: Formula-1)

A legfrissebb beszámolók szerint a brit Mirrornak például egymillió fontért kínálták fel közlésre a Schumi-képeket. A lap azonban – nagyon helyesen – elítéli a hétszeres világbajnok magánéletének megsértését. Nem véletlenül, hiszen Schumacher családja immár hét éve tűzzel-vassal küzd az ellen, hogy a sajtó akár ilyen felvételt, akár információt közöljön a legendás sportoló állapotáról.

SOKKOLÓ FOTÓK SCHUMACHERRŐL

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos koponyasérülést egy síbalesetben. A felesége, Corinna Schumacher azóta a legritkább esetben közöl bármit is a hogylétéről, ami szerintük szigorúan magánügy.

A privát szféra súlyos megsértését jelentő, olykor kiszivárgó híreket és találgatásokat gyakran jogi úton támadták meg. Ez történt többek között egy évekkel korábbi Bunte-címlap miatt is, amely szerint Schumacher újra képes járni – ezt per és gyors cáfolat követte.

A fent említett fotók kapcsán is azonnal reagált a család. Corinna asszony kiemelt figyelmet kért az ügyvédeitől és a rendőrségtől, hogy megakadályozzák a képek nyilvánosságra kerülését.

Ripost


Hirdetés