Hirdetés 

Az X-Faktor egykori felfedezettje meglepőbb külsőre nem is válthatott volna.

NEMCSAK ÚJ KÜLSEJÉT, KISFIÁT IS MEGMUTATTA!

“A gyerekek még hisznek a sírig tartó szerelemben, aztán rájönnek, hogy az élet ott kezdődik, ahol a mese végetér. A Harangok című klip története épp olyan, mint egy mozifilm, aminek már láttad a végét, de reménykedsz benne, hogy tévedsz” – fogalmazta meg gondolatait Vastag Tamás, aki új videójával a közelmúltban tért vissza a rajongói elé.

Az X-Faktorban feltűnt, azóta pedig folyamatosan munkálkodó zenész egy önéletrajzi ihletésű dallal jelentkezett, amelynek klipjében fiatalkori énjét saját kisfia, Samu játssza. Tamás elárulta, egyértelmű volt, hogy gyermeke alakítja majd őt a videóban, hiszen ő hasonlít rá a legjobban.


A zenész az utóbbi években főként nagyszínházi produkciókban dolgozott, nagyjából egy évnyi kényszerpihenő után ismét alkotói tevékenységbe kezdett, és egyből egy ütős szerzeménnyel mutatott meg magából egy újabb szeletet.

“A kisfiú nem veszi el a királylányt, csak mosollyal palástolja, hogy vendég azon a nászon, ahol nem ő a királyfi. Nincs felekirályság és a sárkány az önmagában lángot lehelő kisajátítási vágy. Dacosan küzd, hogy a pénztárnál biztos valamit elrontottak, mert neki nem erre a filmre szólt a jegye. Az egó feladásával vívott gyötrődés, önkínzás, aminek a végén nem szól más, csak a Harangok” – mondta a klipről és a dalról Vastag Tamás, és hozzátette, egyszeri alkalom ez, hogy gyermeke a klipjében látható, továbbra is szeretné magánéletét privátan kezelni.

Nézd meg a teljes videót!

femcafe.hu

indexkép:TV2


Hirdetés