Hirdetés 

Miután Erzsébet királyné, az anyakirályné elhunyt, végrendeletéből kiderült, hogy egyik dédunokájára nagyobb vagyont hagyott, mint a másikra!
A királyi család köztudottan nagy vagyonnal rendelkezik, amelynek egy jelentős részéhez öröklés során jutottak hozzá. Például Diana hercegnő 10-10 millió fontot hagyott fiaira, amelyet ők 30 éves koruk után kaptak kézhez. Ezért nem meglepő, hogy II. Erzsébet királynő édesanyja, az anyakirályné is hagyott végrendeletet, amiben megemlítette őket. Azonban érdekes módon Harry hercegre több pénzt hagyott, mint Vilmosra!

2002-ben hunyt el, és a BBC riportja szerint nyolc évvel korábban már rendelkezett vagyonáról, amelynek kétharmadát dédunokáira hagyta. Ez nagyjából 14 millió fontot jelentett, és Harry herceg később elárulta, hogy ő többet kapott a pénzből, mint tesója. Az anyakirályné végül azért is döntött így, mert figyelembe vette a két herceg jövőbeli anyagi helyzetét is.

Mivel Vilmos herceg második az öröklési rendben, sokkal nagyobb vagyonra fog szert tenni királyként majd, mint öccse, aki lényegesen kisebb eséllyel válhat valaha is uralkodóvá. Ezért ő úgy próbálta meg kompenzálni mindezt számára, hogy Harry hercegnek némileg nagyobb összeget ajándékozott.

indexkép: Daily Mail

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading