Hirdetés 

Az ismert színész – énekes, Galát Norbert a “Várnék Rád” címmel tavaly megjelent klipslágere után ma a hölgy rajongóit ajándékozta meg a nemzetközi nőnap alkalmából.


Galát Norbert számára eddig a színház volt az első, azonban most a zenei pályája koncentrál (Fotó: szinhazport24.hu)

A legújabb videó egy “lyric klip”, amely a dal hangulatát vizualizálja, emellett pedig -ahogy a megjelölés is utal rá- a rajongóknak megkönnyíti a szövegtanulást, hiszen feliratozott videóról van szó. A dal témája nem feltétlen nőnapi, nem is igazán szerelmes, így megkérdeztük Norbertet, miért is nőnapon jelent meg a videó.

– Teljesen véletlenül alakult így, ma készült el, így ma jelettettük meg és ha már nőnap van és a rajongóim nagy többsége kis és nagylányok, hölgyek és asszonyok, így nem volt kérdés, hogy ezzel őket is szeretném megajándékozni– mondta Norbert, aki elárulta, hogy minden új dalát szereti, ez most mégis kedvence lett. – Mindegyik dalom maximálisan önazonos, ez azonban abszolút megmutatja azt a Galát Norbit, aki makacs, sokszor konok, aki most már nem enged semmiből és aki maga mögött hagyta azt az énjét, amelyet ki lehetett használni akár szakmailag, akár érzelmileg. Kiegyensúlyozott és boldog életet élek, a járvány idején más dolgom nincs, mint hogy a pályámat építsem, így csakis arra koncentrálok, ami pozitív az életemben és csak azokra az emberekre, akikkel közösen építeni tudjuk egymást. Most már teljesen biztos, hogy vagyok, aki vagyok, de nem leszek, aki voltam. – zárta gondolatait az énekes.

NÉZD MEG A LEGÚJABB VIDEÓJÁT A NÉPSZERŰ POPÉNEKESNEK!

indexkép: Piqsels


Hirdetés