Hirdetés 

Miután egy kommentelő nekiszegezte a kérdést, Várkonyi Andrea tisztázta a róla keringő petyka valóságtartalmát.

Szeptember második felében mindenkinek nagy meglepetést okozott Várkonyi Andrea azzal, hogy hirtelen távozott a Life TV-től, még mielőtt az új műsora elindulhatott volna. Azóta elég ritkán adott hírt magáról, csupán néhány poszttal jelentkezet az Instagram-oldalán is, illetve karácsony körül a TV2 műsorában beszélt az ünnepi készülődésről.

Hosszú csend után ma reggel végre újra láthatták a nézők: Andrea a Mokka vendége volt, ahol elsősorban a járvány kapcsán faggatták a műsorvezetők. Ahogy korábban a Blikk is megírta, szeptemberben ő is átesett a betegségen, többek között erről beszélt most részletesen, hangsúlyozva az oltás fontosságát. Hogy az álláspontja mindenkihez eljusson, az Instagramra is feltett egy képet a mai műsorból.

“Azt látjátok rajtam, hogy jól éreztem magam a régi ismerősök között, de a téma nagyon is komoly volt. Ma reggel a Mokkában beszélgettem az oltásról és az online oktatásról” – írta a fotó mellé.

A fotó alá egy érdekes komment is érkezett:

“És azt pletykálták babát vársz, nem tűntél terhesnek…” – írta az illető, amit Várkonyi Andrea csupán annyival reagált le, hogy: “Hát nem is!”


(Fotó: Blikk / Instagram)

Blikk

indexkép: Life TV


Hirdetés