Hirdetés 

A hatodik napja fekszik koronavírus fertőzés miatt kórházban a VV6 szereplője Viki, akinek szinte az egész családján végig söpört a vírus.

Facebook posztjában leírta, hogy szkeptikus volt a vírussal kapcsolatban, de miután látta, hogy szeretteivel mi történik, egyértelművé vált számára, hogy komoly a helyzet.

A bejegyzésben részletesen leírja, hogy pontosan mi történt vele és családtagjaival, illetve jelenleg mit tapasztal a kórházban az egykori villalakó.


Az egykori villalakó, Viki súlyos tünetekkel került kórházba (Fotó: RTL II)

A kórházban a helyzet nagyon komoly. A szobatársam a szemem láttára halt meg, 2 nappal azután, hogy egyszerre bekerült velem. Nem tudtak segíteni, neki túl késő volt. A nővérek amit csinálnak embertelen. Rengeteg a beteg, nagyon kevés a nővér, orvos és különböző ellátást igényel szinte mindenki.(…) Szóval nem tudom ki hogy van vele, de nekem jöhet akár mind az 5 fajta oltás egyszerre, csak többet ne kapjam el ezt a szart és a családom se! Mindenki vigyázzon magára és a szeretteire. Kemény hetek következnek és ez nem kamu, ez létezik, itt van a mindennapokban és meggyötri azokat, akik elkapják!

-írta posztjában Viki.

Jobbulást kívánunk Neki és megbetegedett családtagjainak!

indexkép: RTL Sajtóklub


Hirdetés