Hirdetés 

Az énekesnő nem bírja ki, hogy ne szóljon vissza kritizálóinak, és ezt egyre trágárabban teszi. Mi történik veled, Andi?

Napról napra furcsábban viselkedik Tóth Andi, aki mintha már egyáltalán nem érzékelné a határokat, s ismert emberként nem érzi a felelősséget a fiatal követői iránt. Most épp „anyázott” az egyik rajongójának, s mindezt még büszkén posztolta is.

“Miért kell ilyen pofát vágni amikor énekelsz?” – tette fel az egyébként valóban nem túl szimpatikus kérdést egy követője, mire az illető egy igen rövid és tömör választ kapott Anditól:

ANYÁDÉR


(Fotó: Instagram)

A lassacskán inkább már botrányhősként emlegetett énekesnőnek a héten nem ez volt az első húzása: a népszerű zenés applikáción, a TikTok-on ugyanis újoncként is azonnal sikerült letiltatnia az egyik videóját, mert alatta káromkodott.

A 22 éves nagyváradi énekesnőért már barátai is aggódnak, akik szerint Andi a világon senkire sem hallgat. Úgy tudni, mára a szüleivel is ritkán beszél, a szakmabeliek tanácsait elengedi a füle mellett, s bár azt hangoztatja, kritizálói sem érdeklik, rendre harcol velük, emiatt pedig egyre trágárabb oldalát mutatja a velük való kardozások során.

A szitkozódás szinte már-már létemele az énekesnőnek, aki legújabb, saját maga írt Ébressz fel című számában még viszonylag szofisztikáltan „elcseszett világról” énekel, Insta videóiban azonban már az „elba..ott” szót használja szívesebben.

Bors

indexkép: Promotions.hu


Hirdetés