Hirdetés 

A híres zenész egy végtelenül őszinte interjúban beszélt édesapjáról, és arról, hogy nem akarok olyan lenni, mint ő volt.

Blikk érdekes részleteket osztott meg az ATV ma 22.50-től látható Húzós című műsorból, aminek Majka volt a vendége. A Rónai Egonnal folytatott beszélgetése során édesapja is szóba került, aki ideje korán távozott az élők sorából.

Húsz évvel ezelőtt egy igen komoly lépésre szánta el magát, Kanadába akart utazni a kedvesével, hogy ott próbáljanak szerencsét, de egy este meccsnézés közben az idősebb Majoros szívrohamot kapott. Ez az esemény sok mindent megváltoztatott Majka számára.


Ezt követően jelentkezett a ValóVilágba, ami teljesen átformálta az életét, és hatalmas tévés, illetve zenei karriert csinált. „Apám halála teljesen megváltoztatta az életemet. Együtt éltünk vele, a feleségével és a bátyámmal. Majd egyik pillanatról a másikra egyedül maradtam” – idézte a Blikk Majkát az ATV műsorából.

Majka hangsúlyozta, édesapja egy tiszta szívű, őszinte, jó humorú ember volt, aki soha nem ivott, egy kortyot sem. Ezzel szemben azonban megalkuvó volt, hagyta hogy elnyomja őt egy „erősebb hang”, és emiatt a rapper nem akar olyan lenni, mint az édesapja volt.

„Az, ahogyan élt, odavezetett, hogy negyvenöt évesen infarktust kapott.” – tette hozzá a beszélgetés során, miközben az évek alatt látta, hogy mit nem szabad csinálni, és emiatt tudatosan lett másmilyen, mint az apja. Titkon azonban mégis rá akart hasonlítani, mert hatalmas szíve volt. Mindössze 22 éves volt, amikor elvesztette szeretett apját, de sokat tanult tőle, abból az életből, amit ő élt. Talán ennek is betudható az, hogy már kevesebbet van a képernyőn, így még több időt tud tölteni a családjával.

Liner.hu

indexkép: TV2


Hirdetés