Hirdetés 

A Pjanic–Arthur csere egyik félnek sem jött be, de most jöhet a Barcelona és a Juventus játékoscseréjének második felvonása.

Mindkét klub kiesett a Bajnokok Ligájából, és mindkét klub esetében komoly a sansz, hogy nem nyeri meg hazája bajnokságát. Emellett mindkét klub egy generációváltás elején van, vagyis változások valószínűleg Torinóban és Barcelonában is lesznek nyáron.

A két klub tavaly a Miralem Pjanic–Arthur Melo játékoscserét kötötte meg, amelyből eddig egyik játékos és egyik klub sem jött ki jól, de legalább a Barcelona könyvelése jól mutatott.Az olasz és spanyol sajtó szerint nyáron ismét játékost cserélhet a Barcelona és a Juventus. A Juve Paulo Dybalát adná Antoine Griezmannért.Corriere dello Sport szerint az üzletet a Juventus kezdeményezheti, a torinói csapat szeretné megszerezni Griezmannt, a Barcelona meg szeretne megszabadulni a franciától.


A két futballista stílusa több szempontból hasonló, mindkettő ballábas, mindkettőnek szüksége van a labdára és arra, hogy ráépüljön a játék, ahhoz hogy a legjobbját hozza – utóbbi jelenleg egyiknek sem adott.

A 29 éves Griezmann piaci értéke 60 millió euró a Transfermarkt szerint, a 27 éves Dybalát 70 millióra taksálja a lap. Dybala szerződése 2022-ben lejár, Griezmann 2024-ig írt alá a Barcához.

player.hu

indexkép: YouTube


Hirdetés