Hirdetés 

Az ezalenyeg.hu online lapnak nyilatkozó szakértő szerint a gyűrű egy platina Cartier, aminek az értéke 500 ezer dollár, vagyis 153 millió forint is lehet.

A hírek szerint Mészáros Lőrinc oligarcha és Várkonyi Andrea médiaszakember egybekelnek, bár a vőlegény nevét nálunk kevésbé bátor újságok valamiért nem merik leírni. A Blikk korábban adott egy becslést a gyémántgyűrű értékére, de az általunk megkérdezett szakértő szerint igencsak alálőhettek az árnak a 20 millió forintos tippel.

Szakértőnk szerint azonban ez a gyűrű ennél sokkal többet érhet. Valószínűleg az alább látható Destinée Solitaire az. A Cartier weboldala nem tünteti fel az árat, de az megtudható, hogy az anyaga tiszta platina, a középső kő mérete pedig 6 karát is lehet.


Egy ilyen ékszer induló ára kisebb kővel 25 millió forint körül van, a legnagyobbak pedig 150 millió forint körül lehetnek. A Blikk által mutatott fényképen látható, hogy a kő nem tartozik a kicsik közé.

Szakértőnk szavai szerint Várkonyi gyűrűjében egy hatalmas gyémánt van középen: “tisztaságtól függően (LV vagy VVS) 500 ezer dolláros áron sem lepődnék meg” – nyilatkozta lapunknak a szakértő.

Vagyis a gyűrű még annál is sokkal drágább, mint mint Rogán Barbaráé. Dehát Mészáros Lőrinc gazdagabb is, mint Rogán Antal.

FURCSA INSTAGRAM KOMMENT – KITŐL JÖHETETT ÉS MI LEHET MÖGÖTTE?

Várkonyi Andrea igazán csinos nő, és ezt nyilván ő is tudja magáról. Ennek megfelelően rengeteg szelfit tesz ki a képmegosztóra, amik alatt többségében elragadtatott kommentek olvashatók. Ezidáig ez teljesen normális is, azonban olvasónk felhívta a figyelmünket egy érdekes kommentre.

Az egyik kép alatt egy meszaros9776 nicknevű felhasználó azt írta: szerintem te vagy a világon a legszebb, kívül-belül.” És ez nem minden, mert Várkonyi Andrea lájkolja is ezt a kommentet, ami egyébként nem szokása.

(Fotó: Instagram / Várkonyi Andrea)

A kommentelő adatlapján ugyan nincsen profilkép, a fiók pedig privát – vagyis sem a képek, sem a követések nem nézhetők meg csak úgy – a név ott díszeleg: Mészáros János.


Hirdetés 

(Fotó: Instagram)

Azt nem tudjuk, hogy ez a János azonos-e a közbeszerzéseken mostanában arató Mészáros Jánossal, aki egyébként az ország egyik leggazdagabb emberének, Mészáros Lőrincnek a testvére.

Mindenesetre elég érdekes egybeesés és furcsa is, annak fényében, hogy több forrás feltételezi, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc jegyben járnak.

ezalanyeg.hu

indexkép: Life Tv


Hirdetés