Hirdetés 

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt önmagán kívül a családját is nagyon nehéz helyzetbe hozta Fekete Dávid. Az énekes napokkal ezelőtt maga ismerte el, hogy „súlyos százmilliókkal” tartozik, ám állítása szerint tartozásainak oka, hogy rossz üzleti döntéseket hozott, erről többek között a Mokka élő reggeli adásában is beszélt. Károsultjai azonban egészen másként látják a helyzetet, a Tények Plusz műsorában most két győri férfi szólalt meg, akiket az egykori megasztáros megkárosított.

A Tények Plusz riportjában most megszólaltak az énekes károsultjai, akik azt állítják, hogy az Fekete Dávid cégeket, magánembereket rántott meg, sőt ha kellett a banki szektort „húzkodta” többször. Állításuk szerint pedig itt nagyon komoly pénzekről, százmilliókról van szó.

Az egyik győri férfi állítása szerint Fekete Dávid sokat hazudott és átvert embereket. A férfi azt is elmondta, hogy az énekes 73 millió forint hitelt vett fel a felesége nevére, amit azóta sem törleszt.

Ezen túlmenően pedig arról is beszélt a férfi, hogy Dávid pár héttel ezelőtt még egy autót is ellopott. Állítólag az énekes eladta a járművet, majd másnap visszalopta azt.

Az énekes egy másik károsultja arról beszélt a Tények Pluszban, hogy ő az otthonát veszítette el Fekete Dávid miatt. Neki most a 6 hónapos terhes feleségével kell kiköltöznie a házból. Elmondta, hogy autókat és pénzeket is rábízott a volt megasztárosra, amiket ő szépen eltüntetett. Ugyanis azt Fekete elfelejtette közölni, hogy neki már akkor brutális adóssága volt, amit ezekkel az új ügyletekkel igyekezett betömködni.

A férfi elmondta, hogy Fekete Dávid Facebook-bejegyzései is csak átverések, véleménye szerint csak jó színben akar feltűnni a rajongói előtt.

A Tények Plusz kereste Fekete Dávidod is, aki annyit reagált sms-ben, hogy köszöni a megértést, de nem szeretne nyilatkozni.

Arról, hogy százmilliós tartozásai vannak egyébként az énekes maga is beszélt, pár nappal ezelőtt például egy hosszú bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, melyet az ikreinek címezve publikált és amiben azt írja: „Sajnálom, hogy elrontottam az anyagi részét… (…) Apának, ahogy említettem, rengeteg ügye van és rengeteg fronton harcol, jogos és nem jogos dolgokban, ezért ha nem kapja vissza a pénzeit, amit apa kissé meggondolatlanul adott kölcsön és rossz helyre is fektetett be… akkor apa komoly problémákba kerülhet” – majd posztját egy megdöbbentő kijelentéssel folytatta akkor.

„Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100 milliók, akkor apát, lehet, hogy jó ideig nem látjátok majd, és talán nem is ismeritek majd igazán, és ki tudja, mit fogtok rólam hallani” – írta a posztjában vélhetően a súlyos jogi következményekre utalva.

Mint megírtuk többen is azt állítják, hogy Fekete Dávid a feleségét is annyira nehéz helyzetbe hozta, hogy a háromgyermekes anyuka akár hosszú évtizedekig is ellehetetlenül anyagilag. Úgy gondolják, hogy az énekes százmilliós hitelt vetetett fel neje cégével, amelynek milliós havi törlesztőjét, ha magára marad, képtelen lesz fizetni. Erről a hitelfevételről egyébként az egyik győri férfi, Fekete egyik károsultja is beszélt.

Lapunk néhány nappal ezelőtt arról is beszámolt, hogy a birtokunkba jutott egy olyan e-mail, amit egy nyugat-magyarországi autókereskedés írt a többinek, felhíva a figyelmüket arra: „egy győri, becsődölt használtautó-kereskedő, médiában is feltűnő személyiség az ügyeskedéseivel rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt jelenleg is megkárosít illetve megkárosított”.

A levélben leírják a módszert is, hogy miként verte át az embereket az említett autókereskedő, s bár Fekete Dávid neve nem szerepel az iratban, lapunk informátora megerősítette, hogy az énekesről van szó.

„Több rendőrségi feljelentés is van folyamatban ellene már évek óta, de még mindig szabadlábon van és folyamatosan pusztít. Pont ebből a megfontolásból írom ezt a levelet az autókereskedőknek, akik még csak most kezdtek el vele dolgozni, vagy tervezik, ezzel a »rendkívül tehetséges« emberrel az együttműködést” – áll a Blikkhez eljuttatott levélben.

A Tények Plusz műsorából pedig most az is kiderült, hogy a két győri férfi, aki megszólalt, már megtette a feljelentést Fekete Dávid ellen, s mint mondták, nem ők az egyetlenek.

Blikk

indexkép: Facebook / Fekete Dávid Hivatalos


Hirdetés