Hirdetés 

Csaknem családi viszályt okozott Delhusa Gjon múlt heti nyilatkozata, melyben elmesélte, hogy megszületett lányunokája, Zoé. Svájcban élő fia, Philipp úgy érezte, apja letagadja a tőle született unokáját, Milánt. Delhusa úgy döntött, tisztázza a félreértést.


Delhusa Gjon nem érti, fia miért az újságoknak panszkodott (Fotó: TV2 / Frizbi)

Delhusa a Life TV Bréking című műsorában mesélt arról, hogy néhány hete nagypapa lett, megszületett az unokája, Zoé. Ez első hallásra valóban úgy hangozhatott, mintha az énekes az első unokájára utalt volna, erről azonban szó sincs. “Ez vihar a biliben.Nem igaz, hogy letagadtam az unokámat.Egy ilyen műsor felvétele nagyon pörgős, csak néhány mondatban beszélhettem az unokámról, aki az első lányunokám, Zoé” – mondta az énekes a Borsnak, miután a fia arról beszélt sértetten a lapoknak, hogy az ő gyerekét letagadta a nagypapa.

“Gyorsan túl is siklottunk a témán, máris jött a következő kérdés. Amint véget ért az adás, Philipp fiam azonnal hívott, hogy hozzam helyre ezt az apró nyelvbotlást, de mondtam neki, hogy sajnos már nem lehet, legközelebb persze szívesen beszélek a hároméves Milánról is. Nagyon jó a kapcsolatom a legnagyobb fiammal, csak hát külföldön él, nem tudok annyit találkozni vele, mint Maximiliennel, Zoé édesapjával. Ennek ellenére, soha nem volt köztünk konfliktus, ezért azt gondolom, kissé túlreagálta a dolgot” – mesélte, majd hozzátette, hogy természetesen fel fogja hívni a megbántott fiút, de nem érti, hogy a vélt sérelmét miért az újságokban kellett elpanaszolnia, miért nem maguk között rendezték a félreértést.

Origo

indexkép: Facebook / Delhusa Gjon


Hirdetés