Hirdetés 

Nacsa Olivér küzd a koronavírussal, minden nap imádkozik

Nacsa Olivér napok óta küzd a koronavírussal: bár nagyon vigyázott, hogy ne kapja el a betegséget, végül mégis megfertőződött.

A műsorvezető egy hosszabb Facebook-bejegyzésben üzent az ismerőseinek, barátainak – szúrta ki a Ripost. Arra kért mindenkit, hogy vegyék komolyan a járványt, hiszen rengetegen halnak meg naponta. Emellett nem fér a fejébe, hogy léteznek még vírustagadók, oltásellenesek.


“Nem tudom, hogy hol is kezdjem?! Talán azzal vezetném fel, hogy vigyáztam! Sőt, nagyon vigyáztam! Nem mentem sehova, nem érintkeztem senkivel, amikor vásárolni mentem, FFP2-es maszkban tettem.

És mégis megtalált ez a szörnyeteg! Most kezdem a 9. napot és pokoli szar! A legeslegfontosabb küldetésem most a tüdő védelme! Folyamatosan mérem az oxigénszintet.

Döbbenten olvasom, hogy mennyi ember van az utcákon, sokan maszk nélkül!!! Egyszerűen hihetetlen! Az emberiség történetének egyik leghalálosabb járványa zajlik. Csak az én ismeretségi körömben már több halálos áldozat van. Emberek az ég szerelmére, VEGYÉTEK KOMOLYAN!!! Nincs kivétel! Azt már el sem akarom hinni, hogy esetleg még mindig léteznek vírustagadók vagy oltás ellenesek?! Azonnal oltakozni mindenkinek, ahogy sorra kerül! Én pedig addig küzdök! A világ legcsodálatosabb embere van mellettem, aki nélkül nem tudom mihez kezdenék?! Szóval harcolok és imádkozom! Aki egy kicsit kedvel, az tegyen így. Köszönöm, hogy meghallgattatok és nagyon vigyázzatok magatokra” – írta.

Origo

indexkép: 24.hu


Hirdetés 

%d bloggers like this: