Hirdetés 

Bizonyára kevés olyan férfi akad az országban, akinek ne csengene ismerősen Monique Covet neve, a pornócsillag ugyanis pár évvel ezelőttig a magyar pornóipar legnagyobb büszkesége volt.

Monique 16 éves kora óta áll kamerák előtt, s bár először csak modellként ténykedett, hogy betöltötte a 18. életévét, egyből belekóstolt a pornószínészkedésbe is. Ez, mint kiderült, élete egyik legjobb döntése lehetett, ugyanis felnőttfilmes karrierje során több díjat is bezsebelt: életműdíja is van három, de a legjobb európai pornósztárnak is megválasztották.

A színésznő azonban nemrégiben felhagyott a szakmával, de nem engedte el magát: divatdiplomát szerzett Rómában, majd 2019-ben hivatalosan is szexuálterapeuta lett belőle, így segít az embereken. Most utóbbiban próbál kiteljesedni, ugyanis szerinte már lekésett az anyaságról.

„Lekéstem róla. Egy gyereket fel kell nevelni, mégpedig boldog családban. Én látom a saját rossz példámat. Sok olyan emberrel beszéltem, aki olyan családban nőtt fel, amiben szerették egymást. Azt látta, hogy az apja az anyjáért van, az anyja pedig az apjáért. Kölcsönös tiszteletben éltek, boldogok voltak. Nekem ez nem adatott meg” – nyilatkozta Covet még decemberben.

Monique nemrégiben S. Tóth Márta vendégeként a JelenLét című műsorban is szerepelt, ahol elég pikáns témák is előjöttek a beszélgetés folyamán, így többek között az is kiderült, hogy a híresség egyáltalán nem szégyenlős egy pornóforgatáson, viszont otthon már annál inkább.

Indirekt/Blikk

indexkép: Instagram / Monique Covet Official

/p>