Hirdetés 

Gyűlnek a feljelentések Fekete Dávid ellen: az édesanyja bűnözői csoportokat emleget

A Blikk információi szerint már a hatóságok is vizsgálódnak Fekete Dávid (34) autóbizniszei után. Legutóbb az a nagykanizsai autókölcsönzős indította el a feljelentést a Megasztárban feltűnt énekes ellen, akit 30 millió forinttal rövidítettek meg.

– Még mindig hazudik és még mindig szabadlábon van. Hát hogy lehet ez? – tette fel a költői kérdést feldúltan a Blikknek Varga Jenő, akinek 30 millió forinttal tartozik a volt Megasztáros, az összegnek azonban színét sem látja, de továbbra is hitegeti őt az énekes. A férfi mostanra olyan nehéz helyzetbe került, hogy úgy döntött, nem vár tovább, feljelenti az énekest.

– Még a napokban is beszéltem vele, találkozni akart, de persze a pénzem nem akarta megadni. Nem hiszek már neki, feljelentem bűnszervezetben elkövetett sikkasztás és csalás miatt, mert meggyőződésem, hogy ezt nem egyedül csinálja, és erre vannak bizonyítékaim is, de a nyomozás miatt ezt egyelőre nem akarom a nyilvánosság elé tárni. Engem és a családomat tönkretett, a nagy értékű ingatlanomat 50 millióval ár alatt el kell adnom, hogy a vállalkozásom és a családom megmeneküljön.

A Blikk úgy tudja, Győrben is egyre több autókereskedés fordul a rendőrséghez Fekete Dávid ügyletei miatt. – Csak én több mint százmillióról tudok, amivel Dávid tartozik, és ez csak 3-4 kereskedés, ennél sokkal többről van szó. Úgy tudom, többen is feljelentették már, mert megelégelték, hogy mindenkit csak hiteget, de az elvitt autók árát nem látták viszont – mesélte egy a győri autókereskedésekhez közel álló informátorunk.

Varga Jenő már nem bízik abban, hogy valaha visszakapja a pénzét, ám abban még reménykedik, hogy az autóit igen. – Porsche és Mercedes is van az elvitt autók között, nagyon reménykedem benne, hogy ezeket a rendőrség lefoglalja és az eljárás végén visszajuttatja nekem – tette hozzá a vállalkozó reménykedve.

A társas bűnelkövetések, ezen belül is a bűnszervezetben elkövetett bűncselekmények súlyosbító körülménynek számítanak. Ráadásul enyhítésre sem lehet számítani ilyen esetben, tudtuk meg dr. Szilágyi Roland ügyvédtől. – A bűnszervezetben elkövetett sikkasztás és csalás esetében is értékhatártól függ a büntetés mértéke. Ez 50 és 500 millió forint között alapesetben 2 és 8 év, 500 millió forint fölött pedig 5 és 10 év, ám a bűnszervezeti elkövetés megduplázhatja a felső büntetési határt. Ebben az esetben ráadásul nincs lehetőség feltételes szabadlábra helyezésre és felfüggesztett büntetésre sem – mondta a Blikknek a jogász.

AZ ÉDESANYJA SÖTÉT ÜGYEKRŐL ÍR

Az énekesy édesanyja a TV2 Tények szerkesztőségébe juttatott el egy közleményt, amelyet kérésének megfelelően a Reflektorban is változtatás nélkül közlünk.

„Tisztelt TV2!

Fekete Dávid anyukája vagyok, de úgy írom soraimat, mint a szenzációhajhász bulvárlapokban megszólított magánszemély, akit „földönfutóként„ jellemeztek ma reggel. Megértem és elfogadom, hogy ezekben a nehéz időkben valahogy fent kell tartani az eladási számokat, ezért pedig semmilyen hazugságtól nem riadnak vissza, de azt gondoltam, hogy van egy határ, amit erkölcsileg nem lehet átlépni. Tévedtem. A bulvár állításaival szemben szeretném Önökön keresztül az egész országgal tudatni, hogy nem vagyok földönfutó és az sem igaz, hogy albérletben élek.

Egyébként kérdezem én, hogy ehhez kinek és mi köze van? Öt perc hírnévért most mindenki félinformációkat oszt meg a családunkról, a bulvár pedig észre sem veszi, hogy a sok gerjesztett hazugsággal csak még bátrabbá tesz bizonyos bűnözői csoportokat, akik a fiam hírnevét kihasználva gazdagodtak a fiam és más emberek kárán. A médiában korábban sértettként nyilatkozó személyek közül kettőt nemrég gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség, mert az általuk bemutatott papírok valótlan tartalmát kényszer és fenyegetés szülte.

Fekete Dávid a fiam, és sem magánemberként, sem mint az édesanyja nem vagyok hajlandó semmilyen módon a nevemet adni nemtelen, hazug támadásokhoz. Kérem ezért, hogy jelen nyilatkozatomat is csak egészében közöljék azért, hogy elejét vegyük a további, hazug információk terjedésének.

Győr, 2021. április 1.

Tisztelettel:

K. Klára”

Blikk 

indexkép: Instagram / Fekete Dávid


Hirdetés 

%d bloggers like this: