Hirdetés 

Jó ideje nem hallani róla! Most kiderült, hónapokkal ezelőtt elhagyta az országot a magyar színésznő

Néhány hónapja még gyakran lehetett látni a tévé képernyőjén, de az utóbbi hetekben alig hallani Papadimitriu Athináról. Most kiderült mi ennek az oka: New Yorkban forgat egy világhírű produkcióban.

Bármilyen hihetetlen, a színésznő először nemet mondott az amerikai felkérésre, majd még akkor sem csábult el, miután hónapokon keresztül hívogatták telefonon, mondván: nélküle elképzelhetetlen ez a film, csakis ő kell. Aztán megtört a jég.

– Sokáig féltem, hogy hogyan állom majd meg a helyem, és attól is féltem, hogy egyedül leszek Amerikában. Aztán átestem a Covidon is, akkor azért mondtam nemet. Végül a lányaim tanácsát kértem ki, hogy segítsenek eldönteni, mit csináljak: ‘anya, indulj, menj!’ Így döntöttem el, egy éltem, egy halálom, elmegyek. Ezzel elkezdődött az én nagy kalandom – meséli Athina a Best magazinnak, és mivel szigorú titoktartási szerződés köti, az Emmy-díjas rendezőről, a híres partnerekről és a forgatásról semmit nem mondhat.


Papadimitriu Athina /Fotó: RAS Archívum

– Ahhoz képest, hogy az esélytelenek nyugalmával mentem a castingra, a próbafelvételre, ez minden álmomat felülmúlja. Szeretném megköszönni mindenkinek, elsősorban a két állandó színházamnak, a Budapesti Operettszínháznak és a Nemzeti Lovasszínháznak, hogy minden erejével azon volt, hogy ezt a munkát a lehető legkisebb veszteségekkel végezhessem el. Amikor majd hazamegyek, és ülök az ágyam szélén, talán akkor térek majd észhez, hogy ez nem álom, nem varázslat, hanem a valóság volt – meséli boldogan a színésznő, aki szinte naponta beszél a lányaival és élménybeszámolót tart nekik.

BlikkRúzs

indexkép: Getty Images


Hirdetés 

%d bloggers like this: