Hirdetés 

Suzy továbbra is tartja magát az elhatározásához

Hamarosan egy hónapja lesz annak, hogy Suzy, azaz Királyvári Zsuzsanna, letiltotta a hozzászólási lehetőségeket a közösségi médiában megosztott fotói alatt. Az énekesnő akkor ezzel indokolta a tettét:

“Az ok egyszerű, nem akartam már azzal foglalkozni, hogy ki mit ír rólunk, ezért az Instagramon valóban ki van kapcsolva a hozzászólás lehetősége – ismerte el Suzy.Mióta a volt férjemmel nem élünk együtt, azóta kettészakadt a rajongótáborunk, a posztjaink alatt pedig a rajongók a legtöbbször egymásnak esnek, támadnak és védelmeznek. Ezekbe a vitákba belefolyni nem szoktam, viszont nem is szeretném az egész napomat azzal tölteni, hogy figyeljem a rajongók háborúját. Én amúgyis béke párti vagyok, a volt férjemmel is kiegyensúlyozott a kapcsolatom, nincs energiám felesleges negatív érzésekre, a mai világban pedig amúgy is különösen fontos, hogy az emberek összetartsanak és ne egymást bántsák. Mindenki merítsen erőt továbbra is a dalainkból akár a régi közösekből, akár az új szóló dalokból, mert mi továbbra is a közönségünknek énekelünk, akik bennünket kedvelnek. A “két tábor” egymásnak feszülését pedig egyikünk sem támogatja. – mondta akkor lapunknak Suzy.

Nost, úgy tűnik az énekesnő továbbra sem enyhült meg az ügyben, mert a kommentelési lehetőség még mindig ki van kapcsolva a posztjainál.

indexkép: Instagram / Királyvári Zsuzsanna


Hirdetés 

%d bloggers like this: