Hirdetés 

Majka az X Faktor mentori székébe szeretett volna beülni, de az RTL nemet mondott

Amint azt már megírtuk, kész tervei voltak, ám értesüléseink szerint hamar megszakadtak az egyeztetések Majka és az RTL Klub között – ezután mondott igent az ózdi rapper a TV2-nek, amely csatornát már 15 éve erősíti a Való Világ egykori szereplője.

Úgy tudjuk, a tévés két sikeres műsor zsűriasztalánál is szeretett volna helyet kapni: szívesen lett volna mentor az X-Faktor 10., jubileumi évadában, de úgy értesültünk, azt gondolta, passzolna hozzá a csatorna egy másik roppant nézett produkciója is. Nem kizárt, hogy ez a műsor az Álarcos énekes, amelynek eddigi két évada a nézők egyik kedvence volt, ráadásul a show nyomozói között voltak már személycserék, így Majka joggal vélhette, nincsenek kőbe vésve a szereplők. Ez a számítása azonban nem vált be, így végül örömmel adta hírül, hosszabbít a TV2-vel.


Majka váltott volna, de az RTL nemet mondott. (Fotó: TV2)

Csapatjátékos vagyok, és én ezt a csapatot választottam – nyilatkozta Majka a Borsnak.

Ez különösen annak fényében érdekes, hogy tavaly még arról beszélt, kezd belefáradni a tévézésbe, ezért saját YouTube-csatornát indított, küzdelmét a koronavírussal már ott közvetítette végig.

NEM AKART TOVÁBB TÉVÉZNI

– Nem akarok tévézni. A televíziózás most nekem egy kicsit olyan, hogy jó, megvolt – mondta akkor Majka, aki azért a jelek szerint mégis folytatná egyébként nagyon szépen ívelő televíziós karrierjét, hiszen alig néhány hónappal később többször is kereste az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert.

Kolosi Péter elutasította Majka terveit (Fotó: RTL Klub)
KOLOSI PÉTER KIKOSARAZTA

– Mielőtt lejár Majka TV2-s szerződése, valamilyen módon mindig meg szokta keresni az RTL Magyarországot. Most februárban először közös ismerősökkel, nem is eggyel „üzente meg”, hogy tavasztól „szabad”, majd ő maga is megkeresett. Már akkor jeleztem, ne számítson semmilyen ajánlatra, de persze, szívesen beszélgetek vele, hiszen régen ismerjük egymást, és ha szeretne valamit, mondja nyugodtan. Ezek után találkoztunk is, elmondta, hogy váltani akar, sőt konkrét elképzelései voltak, mely műsorainkban szerepelne. Február 13-án még írásban is részletezte, mik lennének fontosak neki egy megállapodásban. Gondolkoztunk néhány napot, majd visszahívtam, és megmondtam neki, hogy nem látjuk jelenleg a helyét sehol az RTL Magyarország csatornáin, de ha gondolja, ne köteleződjön el túl hosszú időre a TV2-nél, és majd beszéljünk egy év múlva. „Akkor most kikosaraztál” – mondta. – Nem cáfoltam – nyilatkozta a Blikknek Kolosi Péter, aki azon értesüléseinket nem kívánta kommentálni, mely műsorokban képzelte el magát Majka, esetleg felvetette-e hogy saját fejlesztésű műsora is helyet kaphasson a programok között – mint például a rivális csatornánál két esztendeje egy évadot megélt Nyomd a gombot, tesó!

Kerestük Majkát is, ám sem értesüléseinkhez, sem a Kolosi Péter által elmondottakhoz nem volt hozzáfűznivalója.

Blikk

indexkép: nlc.hu


Hirdetés 

%d bloggers like this: