Hirdetés 

Várkonyi Andrea ezt mondta Mészáros Lőrinccel való kapcsolatáról

Már nem csak a madarak csiripelik, hogy a tévés a milliárdos üzletember mellett találta meg a boldogságot.
Mivel közeledik az esküvő, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc nyilvánosan is felvállalják egymást.

A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni; remélem ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg pláne nem az – nyilatkozta a Hot! magazinnak Várkonyi Andrea. A boldog menyasszony ennél többet nem kívánt megosztani a magánéletükről.


Várkonyi Andrea milliós gyűrűjét a Mokkában szúrták ki (Fotó: Bors)

A gyűrűt hamar megmutatta

Már tavaly is Andrea és Lőrinc viszonyáról pletykált a fél ország, majd, amikor március 10-én a TV2 Mokka című reggeli műsorában a Blikk kiszúrta a méregdrága eljegyzési gyűrűt az ujján, már nem volt kétség. Andrea akkor úgy piszkálgatta a haját, hogy az ujján a feltűnő gyémántgyűrűt mindenki észre vehesse, esze ágában sem volt titkolni a boldogságát. A csepp alakú nagy és a körülötte lévő sok apró gyémántból álló ékszer árát úgy 20 millió forintra lőtték be.

Onnantól egyértelmű volt, hogy Várkonyi új párja egy dúsgazdag üzletember. Majd az is kiderült, hogy a férfi megkérte a kezét is, de Andi a nevét még ekkor sem árulta el. Pedig mindenki tudni vélte, hogy Mészáros Lőrinc a szerencsés, ám hiába keresték őket, egyikük sem beszélt a kapcsolatukról.

A dubaji kalandot sem kommentálták

Ezután, március közepén, a hvg.hu-nak a videója verte ki a biztosítékot, amin nagy valószínűséggel a műsorvezető és üzletember szerelme látható, amint Dubajból hazaérkeznek az úgynevezett NER repülővel. A 24.hu beszámolt arról is, hogy az állítólagos utaslistán szerepel Várkonyi és Mészáros neve. Mivel a sötét hajú férfi és a karcsú, szőke nő maszkban szállt ki a magángépből, nem lehetett biztosan felismerni őket. És persze még ezt a hírt sem kommentálták. A Story magazinban aztán az is megjelent – ám még mindig a férfi megnevezése nélkül – , hogy a pár hamarosan egy budai luxusingatlanban kezdi meg közös életét, majd jöhet az esküvő.

Árad belőlük a harmónia…

Ezért is meglepő Andi nyilatkozata, aki szerint eddig sem volt titok, hogy együtt vannak. És bár többet nem is hajlandó mondani, a Hot! további részleteket is megír a kapcsolatról. Így például azt, hogy Várkonyi és Mészáros csak a férfi tavaly szeptemberben bejelentett válása után jöttek össze, nem igaz a pletyka, hogy a LifeTV karácsonyi partiján kezdődött a románc, és Andrea LifeTV-s műsora is ezért szűnt meg tavaly májusban.

– Mindketten túl vannak egy váláson, van gyerek itt is, ott is, hamar megvolt köztük az összhang – nyilatkozta a Hot!-nak egy névtelenséget kérő bennfentes. – Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak.

BlikkRúzs

kiemelt kép: Life Tv


Hirdetés 

%d bloggers like this: