Hirdetés 

5 film, amiben tényleg szexeltek a szereplők

Igen az emberek szexelnek, eddig még rendben van. Azonban sok filmben, hogy valóban hiteles legyen a jelenet, a filmbéli partnerek valóban ágybabújnak egymással. Azt viszont fontos tudni, hogy a legtöbb színésznek testdublőre van, így sajnos nem kedvenceinket láthatjuk ilyen helyzetekben.

Íme a filmek, amikben valóban hancúroznak a szereplők:

1. Szerelem (2015)

Ez az a film, amikben nem léteznek tabuk: a hármas szexen kívül orgia is látható az alkotásban. A Gaspar Noé által rendezett film egy nem túl működőképes kapcsolatról szól, amit visszaemlékezések révén mutat be a film. A rendező korábban tesztelte, hogy milyen a kémia a szereplők között, így még hitelesebb lett a jelenet.

2. A nimfomániás – 1. rész (2013)

A Nimfomániás

A Nimfomániás
Fotó: Rexfeatures

Egy nimfomániás nőről szól a film, akire egy férfi egy sikátorban talál rá. A nő megsérült, ezért a férfi ápolni kezdi. A nő elmeséli, hogy nimfomániás, és ezáltal az eddigi élettörténetét, beleérte az extrém szexhelyzeteit, kalandjait. A filmben MINDENT mutatnak.

3. A barna nyúl (2003)

2003-ban, amikor a film megjelent, az emberek másról sem tudtak beszélni, mint az orális szexjelenetről, ami a filmben volt Vincent Gallo és Chloe Sevigny között. Ez volt filmtörténet egyik legintimebb jelenete.

4. Intimitás (2001)

Intimitás

Intimitás
Fotó: Rexfeatures

Egy brit film, ami egy férfiről szól, aki beleszeret egy férjes asszonyba. A nőnek a férfi a szeretője, akivel VALÓJÁBAN is lefekszik. Az alkotás elnyerte berlini filmfesztiválon a legjobb filmért járó díjat.

5. Pola X (1999)

Pola X

Pola X
Fotó: Rexfeatures

A francia film egy fiatal íróról szól, akit felkeres (elmondása alapján) a rég elveszett lánytestvére, azonban ők egymásba szeretnek. A párt Guillaume Depardieu és Yekaterina Golubeva alakítja.

Glamour

kiemelt kép: player.hu


Hirdetés 

%d bloggers like this: