Hirdetés 

Most érkezett: a rendőrség őrizetbe vette Fekete Dávidot!

Hétfőn a reggeli órákban a rendőrség alapos házkutatás után őrizetbe vette Fekete Dávidot – tudtuk meg informátorunktól.

Az elmúlt hetek legnagyobb botrányának főszereplőjével, az egykori Megasztár – ezüstérmessel kapcsolatban számos bűncselekmény látott napvilágot. Először arc nélkül kerültek elő károsultak, később már többen az arcukat is vállalva támadták az énekest. Az állítások szerint több családot is földönfutóvá tett soha meg nem adott kölcsönökkel, emellett banki hitelekkel is manipulált az egykor szebb napokat látott Fekete.


Az ügy folytán a Tények Plusz több riportjában megszólaltak az énekes károsultjai, akik azt állítják, hogy  Fekete Dávid cégeket, magánembereket károsított meg, de ha úgy hozta szüksége, a bankszektorból is megpróbált pénzhez jutni – többször sikerrel. A sértettek állításai szerint itt nagyon komoly pénzekről, százmilliókról van szó.

Biztos forrásokból megtudtuk, hogy Fekete Dávid a feleségét és ezzel együtt gyermekeit is annyira nehéz helyzetbe hozta, hogy a háromgyermekes anyuka akár hosszú évtizedekig is ellehetetlenül anyagilag. Úgy tudjuk, hogy az énekes közel százmilliós hitelt vetetett fel neje cégével, amelynek többmilliós havi törlesztőjét nem tudja fizetni. Erről a hitelfevételről egyébként az egyik győri férfi, Fekete egyik károsultja is beszélt a TV2 műsorában.

ÉDESANYJÁT IS FÖLDÖNFUTÓVÁ TETTE – AZ ASSZONY CÁFOLT

Állítások szerint Fekete Dávid a saját édesanyját is megkárosította.

“Hosszú évek óta benne van ebben az adósságspirálban. Folyamatosan újabb és újabb helyekről próbál pénzt szerezni, hogy az előző tartozásait és persze, annak kamatait kifizesse. Elkótyavetyélte az anyja házát, azt, ahol ő maga is felnőtt” – mesélte korábban a Blikknek egy károsult, akinek szintén tartozik Fekete Dávid. A lap szerint az énekes sikertelen vállalkozó anyja a rokonoknál lakik egy panellakásban.

Ezzel szemben a Tények szerkesztőségébe eljuttatott közlemlényben Fekete Dávid édesanyja cáfolta, hogy fia őt is megkárosította, emellett bűnszervezetet emlegetett az ügy hátterében.

„Tisztelt TV2!

Fekete Dávid anyukája vagyok, de úgy írom soraimat, mint a szenzációhajhász bulvárlapokban megszólított magánszemély, akit „földönfutóként„ jellemeztek ma reggel. Megértem és elfogadom, hogy ezekben a nehéz időkben valahogy fent kell tartani az eladási számokat, ezért pedig semmilyen hazugságtól nem riadnak vissza, de azt gondoltam, hogy van egy határ, amit erkölcsileg nem lehet átlépni. Tévedtem. A bulvár állításaival szemben szeretném Önökön keresztül az egész országgal tudatni, hogy nem vagyok földönfutó és az sem igaz, hogy albérletben élek.

Egyébként kérdezem én, hogy ehhez kinek és mi köze van? Öt perc hírnévért most mindenki félinformációkat oszt meg a családunkról, a bulvár pedig észre sem veszi, hogy a sok gerjesztett hazugsággal csak még bátrabbá tesz bizonyos bűnözői csoportokat, akik a fiam hírnevét kihasználva gazdagodtak a fiam és más emberek kárán. A médiában korábban sértettként nyilatkozó személyek közül kettőt nemrég gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség, mert az általuk bemutatott papírok valótlan tartalmát kényszer és fenyegetés szülte.

ekete Dávid a fiam, és sem magánemberként, sem mint az édesanyja nem vagyok hajlandó semmilyen módon a nevemet adni nemtelen, hazug támadásokhoz. Kérem ezért, hogy jelen nyilatkozatomat is csak egészében közöljék azért, hogy elejét vegyük a további, hazug információk terjedésének.

Győr, 2021. április 1.

Tisztelettel:

K. Klára” 

-állt a közleményben.

Mindezek után szintén a TV2 hírműsorában az énekes családjához közelálló – szintén megkárosított- barát elmondta, az asszony csak védeni szeretné fiát, de az ügy valós, a házát valóban a fia miatt veszítette el.

Az ügy számos károsultja nem vállalta a nyilvánosságot, így sejthető, hogy a bűncselekmények száma sokkal több lehet, mint ami napvilágot látott.

Úgy tudjuk, hogy a bíróságnak 72 órán belül rendelkeznie kell  Fekete Dávid előzetes letartóztatásával kapcsolatban. 

indexkép: Facebook / Fekete Dávid


Hirdetés 

%d bloggers like this: