Hirdetés 

Vádalku miatt kerülhetett kézre Curtis testvére: kiderült, egész Újpest tőle rettegett

Az egykori MTK-labdarúgó, Katzenbach Imre megölésének ügyében újabb embereket fogott el a rendőrség, az egyikük Curtis testvére, akiről most újabb információk láttak napvilágot. Kiderült, hogy szinte egész Újpest rettegett a férfitól, aki most egy vádalku miatt kerülhetett a rendőrök kezére. 

A korábbi MTK-focista, Katzenbach Imre halálával összefüggésbe hozható három személyt (H. Lászlót, Sz. Lajost, valamint L. Istvánt) a napokban fogta el a TEK. Mint kiderült, egyikük, vagyis Sz. Lajos nem más, mint Curtis testvére.


Sz. Lajost, L. Istvánt és H. Lászlót Katzenbach Imre megölése kapcsán fogták el. (Fotó: Police.hu)

Sajtóértesülések szerint Katzenbach Imre különböző gazdasági bűncselekményekben vett részt strómanként, majd a főnökei 500 millió forintjával meglépett, és meg is zsarolta őket azzal, hogy vagy elnézik neki ezt, vagy kipakol hatóságoknak.Ez okozta a vesztét.

A korábbi focista halálával összefüggésbe hozható, most elfogott emberek a Bors feltételezése szerintegy vádalku miatt kerülehettek kézre. A gyilkossággal szintén összefüggésbe hozható negyedik személy, H. Attila ugyanis jelenleg is börtönbüntetését tölti.Ő jó barátja volt a focistának, és állítólag H. László megbízására H. Attila adta ki a parancsot a sportoló likvidálására.

H. Attilát pedig éppen aznap szállították a szombathelyi börtönből a budapestibe, amikor elfogták a másik három személyt.A lapnak arról nyilatkozott az egyik barát, nem kizárt, hogy a férfi vádalkut köthetett,ezért lehet egyezés a két eset között. A Nemzeti Nyomozó Iroda a nyomozás érdekében nem adott erről a lehetséges összefüggésről tájékoztatást.

Curtis testvérét gyilkosság gyanúja miatt tartóztatta le a TEK.

A most elfogott személyek közül egyedül Curtis testvéréről lelhetőek fel információk, kiderült, hogy korábban világsztárokat védett, de az is, hogy egész Újpestet rettegésben tartották testvéreivel. Erről maga Curtis írt önéletrajzi könyvében. Ő még csak 10 éves volt, amikor megértette, testvéreitől retteg az egész kerület.

“Ott szemebesültem először azzal, hogy milyen Kisszékinek lenni, hogy ez valóságos rangot jelent arrafelé.Senki nem mert nemhogy bántani, de még csak csúnyán sem nézni rám, hiszen a bátyáimtól az egész környék rettegett.Ők fiatalon elég sokat balhéztak, ismerték a helyi éjszakát – lassan a részesei is lettek” – idéz a Bors a rapper a 2015-ben megjelent Csibészbiblia című önéletrajzi könyvéből.

Life.hu

kiemelt kép: Indirekt

 


Hirdetés 

%d bloggers like this: