Hirdetés 

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

Még az idei évben látható lesz az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök-család következő tagja: a Mestercukrász. Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a Nagy Kreatív Napon tartott előadásában elárulta, hogy a vadonatúj gasztro reality háziasszonya a cukrászatban is járatos Liptai Claudia lesz. Részletek a tévétársaság közleményében:


“A Mestercukrász, az édesszájú Konyhafőnök (gyártó: Solaz Média) az újhullámos, trendi cukrászat, a kreatív desszertkészítés világát mutatja be a nézőknek egy nem mindennapi verseny formájában.

A műsorban tehetséges hobbicukrászok, vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat: a Mestercukrász-jelöltek minden adásban két, sütéssel kapcsolatos feladatban küzdenek meg egyénileg a továbbjutásért, hogy a végén a legjobb elnyerje a Mestercukrász címet és a vele járó ötmillió forintos nyereményt.

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia lesz, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Ebben segítségére lesz egy cukrászmester, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként bizonyított, valamint egy világutazó sztárcukrász, aki számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig. Azt pedig, hogy kik ők, a közeljövőben eláruljuk.”

Sorozatwiki

kiemelt kép: JOY Magazin


Hirdetés 

%d bloggers like this: