Hirdetés 

Kirobbanthatatlan Nótár Mary és Kis Grófo a legfelkapottabb magyarok közül

Nincs még kettő hete, hogy Nótár Mary és Kis Grófo “Tequila” című közös slágerének videoklipje megjelent, de ennek az időnek a felét a legfelkapottabb videók között tölti a YouTube-on és nagyon úgy tűnik, hogy elmozdíthatatlan ebből a pozícióból.

A mulatós énekesnő pályája annak ellenére töretlenül sikeres, hogy az online platformokon csak nemrég tudott újraindulni, miután egykori menedzsmentje folyamatosan tiltotta a megjelent klipjeit a videómegosztó portálokról.


– Akadályozni akarnak abban, sőt megfosztanak attól, hogy a közönségemhez eljussak. Ez felháborító és bántó is, és hiába hívtuk fel a figyelmüket arra, hogy ez jogellenes, ők ugyanúgy töröltetnek minden új felvételt, amit feltöltöttünk. Lelkileg nagyon megvisel ez, de nem adom fel. Hiszek az igazságban és a törvényhozásban, de tudom, ez hosszabb folyamat lesz, ami akár évekig is elhúzódhat. Szerencsére a családom, a rajongóim és az ügyvédem is támogat, biztat, hogy ne adjam fel – mondta az énekesnő tavaly a Blikknek, miután közel négy éven át nem tudott megjelenni az előadók számára ma már egyik legfontosabb felületen. Annyira el volt keseredve akkor, hogy azon gondolkodott, abbahagyja az éneklést.

Nótár Mary és egykori menedzsmentje között információnk szerint a pereskedés még nem ért véget, de a mulatós sztár kálváriája úgy tűnik, végleg a múlté. Egymás után jelennek meg a klipjei, amelyek sorra hatalmas nézettséggel tarolnak a YouTube csatornáján.

Az elmúlt kilenc hónapban 8 új videó jelent meg, ezek összesen közel 15 millió kattintást hoztak az énekesnőnek, ami világviszonylatban sem számít alacsony számnak.

A Tequila című sláger már több, mint 1,2 milliós nézettséggel büszkélkedhet, emellett pedig a megjelenést követő pár napon belül a legfelkapottabb videóvá vált a YouTube-on.

Jól időzítette legújabb klipjét

A Kis Grófoval közösen elkészített új videoklip igazi nyári sláger a mulatós zene kedvelőinek, amelyet a páros a lehető legjobban időzített. Épphogy véget értek a koronavírus – járvány harmadik hullámának fél éves korlátozásai, máris van mire bulizni. Szabályozott keretek közt ugyan, de elindulnak a nyári fellépések, újra dolgozhatnak a zenészek és énekesek. A falu és városnapok, egyelőre kisebb fesztiválok nagy slágerei között pedig egészen biztosan találkozhatunk majd Mary és Grófo legújabb dalával is.

indexkép: YouTube


Hirdetés 

%d bloggers like this: