Hirdetés 

Orbán posztolt az őszödi beszédről, a kommentelők nekirontottak a miniszterelnöknek – Gyurcsány is beszólt

Orbán Viktor is megemlékezett az őszödi beszéd elhangzásának a 15. évfordulójára. A miniszterelnök a Facebookon posztolta Gyurcsány Ferenc hírhedt szövegét.

2006. szeptember 17-én délután ismeretlenek egyidejűleg a Magyar Rádiónak, az RTL Klubnak és az Origónak egy CD-n, MP3-as formátumban juttatták el. A rádió 16 órai híreiben és honlapján is közölte a hírt. 17 óra körül az RTL Klub egyik riporterének Gyurcsány Ferenc Győrben elismerte, ő beszél a felvételen.

A beszéd kiszivárgása bizalmi válságot okozott, Budapesten és számos magyarországi városban erőszakba torkolló, rendőrségi túlkapások szegélyezte tüntetéssorozatot kezdődött, amely október 23-án, az 1956-os forradalom 50. évfordulóján érte el a csúcspontját.

Gyurcsány Ferenc kommentben és saját Facebook-posztban is reagált Orbán Viktor posztjára.

És te hol voltál, amikor a Fidesz szétlopta az egész országot? 

– firtatta a Demokratikus Koalíció elnöke.

Orbán Viktort a kommentelői sem kímélték

A miniszterelnök posztja a saját “híveinél” sem nyert. A legtöbben úgy látják, hogy a Fidesz és Orbán Viktor a legrosszabb dolog, ami ezzel az országgal történhet. A kommentelők megközelítése szerint az akkori Gyurcsány – kormány legalább belátta, ha hibázott, azonban a Fidesz erre soha nem lesz képes.

“Ő legalább beismerte, majd lemondott. Te mennyit hazudtál az elmúlt 11 év alatt amiről még nem is tudunk?”

“Hagyjad már magad!!!! 15 éve, nem nevetséges, hogy mással nem tudsz kampányolni??? Te mit csinálsz??!!! Csak nálad lelkiismeret sincs, a másik legalább elismerte, hogy mit tett!!”

“11 év alatt erre futotta? Szánalmas vagy? És te hol voltál? Az irodádból irányítottad a dühöngő csőcseléket vagy otthonról?”

“Hiába a lejáratás,a drága film készítés!!!!!!!!!!Inkább rá vagy bárkire szavazok,de a Fideszre soha.”

– ezekhez hasonló kommentek sokaságát kapta Orbán Viktor a saját oldalán.

Reflektoronline/Index


Hirdetés 

%d bloggers like this: