Hirdetés 

Sztárok, akik kipróbálták a hármas szexet, és be is vallották

Sok sztár szívesen beszél a szexuális életéről, közülük többen megosztották már a nyilvánossággal azt is, hogy a párjukkal részt vettek egy hármas szexben – a tapasztalatok azonban nem minden esetben voltak ugyanolyanok. Volt, aki már az eljegyzését is így ünnepelte, másnak erre ment rá a házassága, de olyan is akad, aki csak egy kínos sztoriként emlékszik arra, hogy az egyik születésnapján a felesége meglepte egy prostituálttal. Természetesen nem tudni, hogy mindebből mi igaz, esetleg azért hazudozott egyik vagy másik úgymond sztár valami izgalmasat, mert éppen egy erotikus filmjét próbálta így reklámozni, mindenesetre az alábbi történeteket ők maguk mondták el.

Demi Moore és Ashton Kutcher


Demi Moore 2019-es önéletrajzi könyvéből, az Inside Outból kiderült, hogy Kutcherrel a nyolcéves házasságuk alatt kétszer is vettek részt hármas szexben, később azonban a férfi vissza is élt ezzel. Moore magát a tapasztalatot nem bánta meg, szerinte viszont a kapcsolatuk végül arra ment rá, hogy egy harmadik felet is bevontak: ezután elmosódtak náluk az intimitás határai, Kutcher pedig már a félrelépésre is feljogosítva érezte magát.

Christina Aguilera és Jordan Bratman

Aguilera 2011-ben vált el a férjétől és gyereke apjától, a zenei producerként ismert Bratmantől, előtte azonban legalább egy hármas szexben is részük volt együtt. A Mexikóban megesett kalandról a harmadik fél, Samantha Ronson DJ mesélt, aki egy időben Lindsay Lohan barátnője is volt: az elmondása szerint Bratman annyira nem volt lelkes – amúgy is nehezen fogadta el, hogy Aguilerát a nők is érdeklik –, az énekesnő azonban „kanos volt, mint egy elsőéves kollégista”.

Jane Fonda és Roger Vadim


Hirdetés 

A kétszeres Oscar-díjas színésznő 2005-ös önéletrajzában, a My Life So Farban többek között arról is írt, hogy az első férjével, a neves rendező Roger Vadimmal miként keveredtek egy orgiába annak idején. „Hihetetlennek tűnik, hogy megtettem, de akkor próbáltam meggyőzni magam, hogy ez rendben van, hogy én is akarom, még ha közben össze is tört a szívem” – emlékezett Fonda.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis

A tavaly különvált pár annak idején rendhagyó módon ünnepelte a jegyességét: a New York-i Penthouse sztiptízklubban nem is egy, hanem egyből két táncosnőnek fizettek, hogy vonuljanak el velük egy privát szobába. A korabeli beszámolók szerint mintegy két órát töltöttek odabent. Az előzetes megállapodás szerint Sudeikis ugyanis csak nézhette, amint a barátnője a táncosnőkkel szórakozik.

Jason Biggs és Jenny Mollen

Az Amerikai pite egykori főszereplője 2008 óta él házasságban a színésznő Mollennel, aki az egyik születésnapján azzal lepte meg, hogy felbérelt maguknak egy prostituáltat. Biggs elmondása alapján az izgalmasnak ígérkező este hamar kínossá vált, Mollen ugyanis megpróbálta viccnek felfogni az egészet: elővett egy zacskó chipset, és azt eszegetve nézte a férjét a nővel, miközben folyamatosan kommentált, nevetgélt. „A prostinak ezek után annyira már nem jött be a feleségem, mint amennyire reméltem, szétesett az egész” – magyarázta akkoriban Biggs.

Rebecca Gayheart és Eric Dane

2009-ben a színész házaspárról az internetre is kikerült egy házi videó, amelyen az látható, hogy a Miss Teen USA cím korábbi birtokosával, Kari Anne Peniche-sel miként töltöttek el a házukban egy estét. A kisfilmben konkrétan nem látni, hogy szexelnének, de szinte végig meztelenek, majd egy kádban lazítanak, miközben arról beszélgetnek, hogy mi lenne a pornós nevük – vélhetően azonban más is történt köztük, miután kikapcsolták a kamerát.

Origo

kiemelt kép: Getty Images


Hirdetés 

%d bloggers like this: