Hirdetés 

Nehéz döntést hoztak: megszűnik a népszerű magyar zenekar

Az Intim Torna Illegál alternatív rockegyüttest a Kistehén Tánczenekarból kilépett zenészek alapították 2010-ben. Az azóta eltelt időben négy lemezt jelentettek be, és hazánk egyik kedvenc koncertzenekarává váltak, a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciója, amely mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva, melyekből a Vágjál lyukat a kádba egyenesen szlogen lett, de számos további daluk megjárta a rádiós slágerlisták tetejét.

Az együttes hétfő este a Facebook-oldalán tette közzé a fontos döntést, miszerint hosszú gondolkodás után arra jutottak, hogy egy utolsó nyári koncertturné után felfüggesztik a működésüket.

Hosszú ideig tartó gondolkodás után, mindannyiunk számára nagyon nehéz döntést hoztunk meg. Az Intim Torna Illegál tizenegy év hiperaktív lét, számtalan dal, klip, koncert, megtett kilométer után felfüggeszti a működését” – írták a közleményükben, amelyben azt is közölték, hogy idén nyáron búcsúturnéra indulnak a méltó búcsú érdekében. „Várunk a nyári fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, sőt hamarosan egy budapesti búcsúkoncert dátuma és helyszíne is nyilvános lesz” – írta a zenekar három tagja, Dorogi Péter, Gálos Ádám és Nádasdi János.

Femcafe.hu

kiemelt kép: Shutterstock


Hirdetés 

%d bloggers like this: