Hirdetés 

Távozik a TV2 műsorvezetője: ezért vált csatornát a Tények híradósa

Takács Bencét az elmúlt 15 évben főként hírműsorok arcaként ismerhettük meg: 2004-ben a Duna TV sportriportereként kezdte televíziós pályafutását, 2008 és 2012 között az EchoTV-nél dolgozott, majd a köztévé munkatársa lett. 

2018-ig az M1 Híradójának, illetve az M5 csatorna Miért?, Kulturális Híradó és az Esti kérdés című műsorának műsorvezetője volt.

Takács Bence távozik a TV2-től

2019-ben lett a TV2 munkatársa, az év májusában a Mokka műsorvezetőjeként mutatkozott be, majd 2020-tól a Tények híradósaként köszöntötte a nézőket. 2021. július elsejével búcsút int a TV2-nek, és a HírTV csapatát erősíti, a Híradóban fogja tájékoztatni a nézőket.


Takács Bence (Fotó: TV2)

– Mindig is közel állt hozzám az emberek tájékoztatása és a hírtelevíziózás. Az elmúlt években is főként ilyen szerepben találkozhattak velem a nézők. Hálával tartozom a TV2-nek, hogy a Tények csapatát erősíthettem, de ugyanakkor megtisztelőnek tartottam Magyarország első hírcsatornájának az ajánlatát, amelyre minden műsorvezető büszkén mondana igent. A klasszikus hírműfaj az, ahol igazán elememben érzem magamat, és nagyon várom már a közös munkát – árulta el Takács Bence.

Femina

kiemelt kép: TV2


Hirdetés 

%d bloggers like this: