Hirdetés 

A pandémia után lassan, de biztosan kezd újraindulni az élet Magyarországon, ez pedig azt jelenti, hogy -ugyan szabályozott keretek között – ismét lehet moziba, színházba, éttermekbe, sporteseményekre és koncertekre menni. Legutóbbi öröm a kikapcsolódni vágyóknak és öröm azoknak is, akiknek a hivatásuk a közönség szórakoztatása. 

Az ország egyik legnépszerűbb mulatós énekesnője, Suzy naptára nélkül lassan aludni sem mer, éjjel-nappal csörög a telefonja, hétköznapra és hétvégére is vállal fellépéseket, emellett szinte nincs olyan magyar könnyűzenei műsor, amelynek forgatására ne hívnák meg. Az egykori Románcok csillagát , Suzyt mindenhol tömegek várják, óriási siker övezi minden fellépését.  – Nagy öröm és boldogság számomra, hogy újra színpadon állhatok, elképesztő nagy szeretetet ad a közönségem, akik a legelviselhetetlenebb kánikula közepén is tömegekben állnak a színpadok előtt. Az emberek nem is tudják, hogy ezzel mekkora erőt kapok tőlük és ez mennyire sokat jelent nekem. Igyekszem meghálálni ezt a határtalan szeretetet – mondta Suzy, akinek a rég várt új videoklipjét júliusban forgatják.


Suzyt a legnagyobb kánikulában is tömegek várják a fellépésein (Fotó: Facebook / Királyvári Zsuzsanna)

Az egyik új dalomból készül ebben a hónapban egy új videó, amely meg is jelenik természetesen a hónap végéig. Izgalommal várom a fogadatást, mert már régen nem készült szóló videoklipem. A terveink szerint idén ezt a videót három további klip követi majd idén és természetesen megjelenik az új albumom is – újságolta örömmel a népszerű énekesnő.

Kicsik és nagyok egyaránt imádják a mulatós királynőnek is titulált népszerű énekesnőt (Fotó: Facebook / Királyvári Zsuzsanna)

kiemelt kép: Facebook / Királyvári Zsuzsanna

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading