Hirdetés 

Óriási dráma! Forgatás közben vetélt el a világhírű színésznő

35. születésnapját ünnepli Hollywood elsőszámú botrányhősnője, Lindsay Lohan, aki cuki gyereksztárból lett drogelvonók és bulvároldalak leggyakoribb vendége. A szülinap alkalmából a Life összegyűjtött róla egy csokor érdekességet.

* Már hároméves korában elindult a szórakoztatóipari karrierje, eleinte gyerekmodellként, majd tévéreklámok szereplőjeként. Utóbbiból több mint hatvan darabot forgatott.

* A két Lotti című Erich Kästner ifjúségi regényből készült Apád-anyád idejöjjön hozta el számára a mozifilmes befutást. A filmben a főszereplő ikerpár mindkét tagját ő játszotta, a közös párbeszédes jelenetekben pedig egy fülébe rejtett mikrofonon keresztül mondták fel neki azt a szöveget, amit a filmben aztán vele szemben ülő „önmagától” kellett volna visszahallania. És bármennyire is óriási áttörést hozott az életében ez a produkció, ez Lohant kevéssé hatotta meg: a díszbemutatón simán elaludt a filmen.

* Mindkét szülője a Wall Street pénzügyi világában dolgozott, az édesanyja elemzőként, az édesapja brókerként. Utóbbi aztán egy saját vállalkozásba is belefogott, és a család itáliai gyökereihez visszanyúlva tésztára épített üzleti birodalmat, ami a csúcson több tízmillió dollárt ért.


* Édesapja, Michael Lohan évtizedekig rendszeres visszatérője volt a börtönnek, 1990-ben bennfentes kereskedelem miatt kerül rács mögé, 1997-ben a próbaidő megsértése miatt, 2004-ben ittas vezetés és erőszakos viselkedés miatt. Emellett Lindsay többször nyilatkozott arról, hogy gyerekkorában az apja sokszor bántalmazta az édesanyját is. Az anyja, Dina Lohan pedig legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy akkora tartozást halmozott fel, ami miatt nem tarthatja meg a házát New Yorkban, ahol Lindsay is felnőtt.

* A Bajos csajokban eredetileg ő lett volna a suli erőszakos rosszlánya, de a rendező úgy gondolta, hogy inkább a személyiségétől távolabb álló ártatlan új csaj szerepét osztja rá, és a való életben inkább kedves típus Rachel McAdams-re bízza a dög szerepet.

Az egészségügyi problémák végigkísérték az egész életét: gyerekkora óta szenved asztmában, 2007-ben sürgősségi vakbélműtétet kellett végrehajtani rajta, az utóbbi években pedig gyakorlatilag ki-be járkál a kórházakból és elvonókból a drog- és alkoholproblémái, meg az ezekből fakadó kimerültség miatt.

* Lohant már többször letartóztatták és elítélték, a legtöbbször ittas vezetésért és a próbaidőre bocsátás megsértéséért, de mindennek a csúcsa akkor jött el, amikor egy 250 ezer dolláros nyaklánccal lépett le egy üzletből, amiért 120 nap elzárást kapott.

* 2014-ben a nagy visszatérésnek szánta a Lindsay című doku-reality műsort, ami épp arról szól, hogy megpróbálja összeszedni magát, és újra visszatérni az élvonalba. A műsor utolsó epizódjában azonban szörnyű titkot árult el: a forgatás idején elvetélt. A körülményekről és az apa személyéről azóta sem volt hajlandó elárulni semmit.

BlikkRúzs

kiemelt kép: Shutterstock


Hirdetés 

%d bloggers like this: