Hirdetés 

Szabó Zsófi üzent a „károgó nagymamáknak, akiknél rosszindulatúbbat nem hordott a hátán az Insta”

Azt írta, hangot kell adnia annak a bántalmazásnak, amiben nap mint nap részesítik őt a kommentekben.

Szabó Zsófi igyekszik óvni a magánéletét, ezért kisfiáról sem gyakran posztol a közösségi oldalán, ha mégis, akkor ügyel arra, hogy a gyerek arca sose látszódjon. Az utóbbi időben azonban sok támadás érte, miután bejelentette, hogy elválik a férjétől.

A műsorvezető márciusban Istenes Bence internetes műsorában elmondta, hogy nagyon fájt neki, hogy sok rosszindulatú, gyűlölködő kommentet kapott a közösségi médiában, és az volt a legmegdöbbentőbb számára, hogy a legdurvább hozzászólásokat “két-három unokával mosolygó, cuki nagymamák” írták neki.


Szabó Zsófi kiosztotta az instás nagymamákat! (Fotó: RTL Klub)

Úgy látszik, ez azóta is így van, mert a Reggeli című műsor egyik házigazdája most is a “károgó nagymamákat” emlegette egy Instagram-posztjában. Azért fakadt ki, mert állítása szerint rendszeresen bántalmazzák őt a kommentekben, és ő ezt nem akarja eltűrni.

“Több mint egy éve már, hogy nem posztolok a kisfiamról. Nem mondom, hogy soha, de nagyon, nagyon ritkán. Nem azért mert nem egészséges, gyönyörű, okos és mert nincsenek csodálatos gondolatai amiket ne osztanék meg Veletek, és nem azért mert nem Ő a legnagyobb büszkeség az életemben, (csakúgy mint a legtöbb szülőnek) hanem azért mert időről időre bebizonyosodik, hogy ez így vagy rendjén és kész. Ez az én értékrendem, az én döntésem. Megvan rá az okom amiért és akiktől védem őt.

A károgó nagymamáknak, akiknél rosszindulatúbbat nem hordott hátán az Insta, pedig üzenem: mióta anya vagyok, egy éjszakát leszámítva amikor kórházban voltam, mindig a kisfiammal alszom. MINDEN ÉJJEL. Nem magyarázkodás. Nem tartozom senkinek vele. De hangot kell adnom annak a bántalmazásnak amiben nap mint nap részesítenek. Nem kötelességem eltűrni. Anya vagyok. Hiszem, hogy jó anya. Remélem ez így is marad és a kisfiam majd büszke lesz rám

– írta bejegyzésében, amit ide kattintva érhetsz el.

szeretlekmagyarorszag.hu

kiemelt kép: RTL Klub / Reggeli


Hirdetés 

%d bloggers like this: