Hirdetés 

Jennifer Aniston és Brad Pitt kapcsolatát az elmúlt évben találgatások övezték, az egykori pár a 16 évvel ezelőtti szakításuk után bejelentették, hogy barátok.

Kétértelmű utalások

Az egykori pár 2005-ben szakított öt év házasság után, és azóta nem látták együtt őket. Ez azonban megváltozott, miután Brad Pitt néhány éve meglepetésszerűen megjelent Jen 50. születésnapi partiján, kiderült, hogy jó haverok, és öt éve újra összejöttek.

„Brad az édesanyja halála után kereste meg Jent, aki meghatódott, mivel tudta, milyen nehéz időszakon megy át az egykori párja” – mondta egy forrás a US Weeklynek. „Brad azt kívánta, bárcsak megfontoltabban kezelte volna a házasságuk végét. Jen bocsánatát kérte tőle már régen, a férfi pedig meg is bocsátott egykori szerelmének.”

Mióta a barátságukról szóló hírek napvilágot láttak, az egykori pár megállás nélkül a címlapokra került, kezdve az egymás SAG-díjgyőzelmére adott édes reakcióiktól a színfalak mögötti ölelkezésükön át egészen az ikonikus „Hi Aniston” „Hey Pitt” köszönésükig egy vírusos zoomhíváson.


Kiderült az igazság

Ezen a héten is megkaptuk a Brad és Jen híreket, amire szükségünk volt, mivel Jennifer megerősítette, hogy a páros barátként tekint egymásra.

A Howard Stern Show-ban való megjelenése során Jent a „Hi Aniston” pillanatról kérdezték, és arról, hogy kínosnak találta-e azt, amire azt válaszolta:

„Nem! Szerintem kifejezetten vicces volt. Tudjátok, Brad és én haverok vagyunk. Barátok vagyunk és beszélgetünk. Egyáltalán nem volt semmi furcsa, kivéve mindenki számára, aki valószínűleg azt akarta, hogy több legyen ebben az egészben.”

Szóval meg is van, Brad és Jen haverok. Őszintén szólva nem tudjuk, hogy ennek a hírnek most örüljünk vagy bánkódjunk, hiszen nyilvánvalóan nagyon szép párt alkotnának együtt, itt elsősorban természetesen az a lényeg, hogy ők maguk boldokog legyen.

femcafe

kiemelt kép: NY Times

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading