Hirdetés 

A Neoton Família dívája ismét teljes gőzerővel koncentrál a munkára, Éva szerint ez az oltásoknak köszönhető, hiszen a vakcinák nélkül még tombolna a járvány.

Visszatért a régi kerékvágásba Csepregi Éva élete! Az örökifjú énekesnő zenekarával folyamatosan járják az országot, rengeteg koncertjük le van kötve a nyárra, ráadásul készül a legújabb lemezük is.

Rövid pihenés

Bár rengeteg a tennivaló, azért az énekesnő igyekszik a pihenésre is fordítani egy kis időt: a Balatonhoz biztosan ellátogat nyáron.

– Az elsődleges célpont idén a Balaton lesz, Zamárdiban van egy lakásom, oda pár napra mindenképpen szeretnék lemenni. De bevallom őszintén, azért szeretném látni a tengert is. Most, hogy az oltásoknak köszönhetően könnyebben lehet utazni, azért az embereknek megjött hozzá a kedve, bár a szakemberek a belföldi utazást javasolják inkább. Meglátjuk, hogyan alakul -mesélte a sztár.


Fotó: YouTube
Bízik az oltásban

Ha az ideje úgy engedi a sztárnak tényleg láthatja a tengert idén, amire tavaly nem volt lehetősége, hiszen a világszerte egyre gyorsabban haladó oltási programnak köszönhetően a jelentősen csökkent a koronavírusos megbetegedések száma.

– Remélem, hogy most már kitart ez a szabad élet, nem jön újabb hullám és folytathatjuk ősszel a koncerteket. Én úgy gondolom, hogy a védőoltásoknak köszönhetően most már ez a reális. Úgy vettem észre, hogy az emberek többsége is inkább oltakozik, legalábbis nálunk a koncerteken nincs különbség, szerencsére ugyanolyan sokan vannak, mint a pandémia előtt – mondta lapunknak.

Fiának énekel

– Azért most munkából is akad bőven, aminek nagyon örülünk. Beindultak a koncertek, járjuk az országot és az utolsó simításokat végezzük az új lemezünkön -kezdte meg Éva, aki a lapunknak azt is elárulta, a szívéhez legközelebb álló férfitól is kapott egy visszautasítatlan felkérést.

– Szóval nem panaszkodunk. Szeptemberben meg életem legfontosabb fellépésére készülök; a fiam Dávid és a felesége, Dóri lakodalmán fogok énekelni nekik.

Metropol

kiemelt kép: Facebook / Csepregi Éva

/p>