Hirdetés 

Nótár Mary győzőtt volt menedzsmentje ellen a bíróságon – 100 milliós kártérítési per is lehet belőle

Sokba került Nótár Marynek, hogy összetűzésbe került volt menedzsmentjével. Állítja, a klipjeit letiltották, és szerinte minden lehetséges módon gáncsolták karrierjét, sőt, még személyi szabadságát is korlátozták. Ez utóbbit már bírósági ítélet bizonyítja. Mary most azt mondja, elégtételt vesz a sérelmeiért.

Nótár Mary fellélegezhet: a bíróság jogerősen is neki adott igazat a közte és volt menedzsmentje között folyt perben. Az évek óta tartó jogvita végén bebizonyosodott, hogy valóban korlátozták a személyi szabadságát aznap, amikor egyezkedni érkezett az akkori menedzseréhez. Az énekesnő ugyanakkor nem elégszik meg ennyivel.


Az énekesnő viszontkeresetet nyújt be egykori menedzsmentje ellen (Fotó: TV2)

Szeretné, ha a bíróság lefolytatná azt a félbehagyott pert is, amit ellene indított a menedzsment. A cég ugyanis, mint az énekes mondja, 88 millió forintot követelt Marytől bevételkiesésre hivatkozva. Ezt az ügyet a bíróság felfüggesztette arra való hivatkozással, hogy megvárják a büntetőügy lezárását. Az énekesnő most szeretné, ha kimondanák: nem tartozik korábbi menedzsmentjének.

SŐT, VISZONTKERESETET IS BENYÚJT ELLENÜK, MIVEL ÁLLÍTJA, IGAZOLTAN SZÁZMILLIÓS VESZTESÉGET OKOZTAK NEKI AZZAL, HOGY ÉVEKEN ÁT LETILTOTTÁK KLIPJEI MEGJELENÉSÉT ÉS TRÜKKÖZTEK A LEMEZ­ELADÁSOKKAL IS.

Nótár Mary a hazai zenei műsorok ünnepelt sztárja (Fotó: Strong Record)

Nótár Mary ugyanakkor azt mondja, hogy nem a pénz a lényeg ebben a harcban.

ÉVEKEN ÁT ÚGY ÁLLÍTOTTAK BE ENGEM, MINTHA VALAMILYEN ALKOHOL- ÉS GYÓGYSZERFÜGGŐ ŐRÜLT LENNÉK, ÉS PERSZE KITALÁCIÓNAK NEVEZTÉK AZT IS, HOGY BEZÁRTAK ENGEM ÉS ERŐSZAKKAL A HÁZUKBAN TARTOTTAK. MOST ORSZÁG-VILÁG LÁTHATJA, HOGY ÉN MONDTAM IGAZAT, HISZEN ELÍTÉLTÉK ŐKET

– közölte a Borssal Mary, aki most már nem akar megállni. – A táncnak még koránt sincs vége. Arra kértük a bíróságot, hogy folytassa le az eljárást az ellenem indított nevetséges követelésük ügyében is, mert így több esetre is fény derülhet. Szerintük nekik keletkezett nyolcvanmil­liós káruk, az ítéletből ugyanakkor kiderül, hogy semmitől nem riadtak vissza, ha rólam volt szó.


Hirdetés 

Amióta a mulatós sztár klipjei újra láthatóak az interneten, folyamatosan a legfelkapottabb slágerek közt szerepelnek a dalai (Fotó: YouTube / Nótár Mary – Egymilliószor)
NEM KAPHATOTT ARANY ÉS PLATINALEMEZT SEM A KIADÓK ÜZLETI MAHINÁCIÓI MIATT

Mary szeretné behajtani korábbi menedzsmentjén azt a hatalmas összeget, amitől elesett a botrány kirobbanása óta.

PERT INDÍTOK ELLENÜK, MIVEL LEGALÁBB SZÁZMILLIÓ FORINTTAL KÁROSÍTOTTAK MEG, NEM BESZÉLVE AZ ENGEM ÉRT ERKÖLCSI KÁRRÓL. NEM VÉLETLEN, HOGY AZ UTÓBBI ÉVEKBEN NEM VOLT SEM ARANY-, SEM PLATINALEMEZEM, MERT ÖSSZEVISSZA TRÜKKÖZTEK A CÉGHÁLÓVAL, AMIT ÜZEMELTETNEK, DE EZT MAJD A BÍRÓSÁG FELDERÍTI

– magyarázta a mulatós sztár, aki az önállósodása óta már „összegründolt” egy platinalemezt. Mary továbbá szeretne elégtételt kapni a lelki sebekért, amelyeket állítása szerint volt kiadója nemcsak neki, hanem a családtagjainak is okozott.

(Fotó: YouTube / Nótár Mary x Kis Grófo – Tequila)

– Onnantól kezdve, hogy kiálltam magamért, és szóvá tettem, hogy nem vagyok elégedett azzal, ahogyan a pénzügyeket kezelik, pokollá tették az életemet. Folyamatosan zaklattak és fenyegettek engem és a családomat is. Szó szerint rettegésben éltem, mert miután engem fogva tartottak, nem tudhattam, hogy mikor bántanak engem vagy a szeretteim közül valakit. Nagyon komoly lelki sérüléseket szenvedtem, és ezek a sebek már sosem gyógyulnak be. A mai napig nehéz beszélnem erről, és gyakran vannak rémálmaim is ezzel kapcsolatban. Ezeken pedig az ítélet sem segít – jelentette ki a Borsnak Mary, aki egy ideje már maga irányítja a zenei karrierjét.

Bors

kiemelt kép: Facebook / Nótár Mary


Hirdetés 

%d bloggers like this: